Откривај го светот со Стаф (Staff)

Патувањето е единственото нешто што го плаќаме и не прави побогати! Секоја нова дестинација, секое ново патување, не збогатува со информации, познанства, нови пријателства и многу позитивна енергија која што ни помага кога ќе се вратиме на секојдневните обврски. Не дозволувај животот да ти помине на едно место, патувај и истражувај! Дознај што повеќе за светот и збогати се духовно! Парите се трошат, но спомените и искуствата остануваат! Патувај заедно со STAFF!

  • Професионални, секогаш спремни да излезат во пресрет, совршен тим, љубезни и ефективни!!! БРАВО!!! Само продолжете така !

    Кристина Кристина
  • Професионален “стаф”, кој се труди да му угоди на туристот, млади луѓе кои знаат што значи да се води туристичка агенција, да се креира аранжман и да тој отворено да се претстави пред потенцијалните клиенти…без погрешни податоци, фотошопирани фотографии и продавање ”ветер и магла”. Притоа, насмеани, љубезни, културни, забавни, исполнителни, подготвени – го даваат најдоброто од себе да ви го направат одморот – доживеана приказна за паметење! Само нека продолжат во ист стил, бидејќи вака ќе постават нови стандарди во работењето на нашите туристички агенции : )

    Сузана Прањик
  • Кога би имало повеќе од 5* би ги дала од се срце за вработените во агенцијата за прекрасно организираниот одмор на Лефкада. Прв пат летувам со Вас и сум презадоволна. Презадоволна од организацијата на нашиот водич Јоцо кој ни го направи одморот уште поубав. Летувајте со STAFF ако сакате убав одмор.

    Павлина Тучај

Туристички водич