ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

Цена

411.00

Траење

8 days

За патувањето

Тунис е земја на медитеранскиот брег на Северна Африка. Името на земјата потекнува од името на главниот град Тунис. Тоа е уникатна комбинација на Медитеранот, Ориентот и Африка со богато културно наследство. Трагите од присуството на феникиските, грчките и римските или византиските, арапско-исламските и западноевропските цивилизации, измешани со берберски корени и црноафрикански влијанија, се видливи не само на бројните антички споменици, туку и во менталитетот, начинот на живот, традициите и обичаите на Тунижаните.
Речиси четириесет проценти од земјата припаѓа на Сахара, најголемата пустина во светот, украсена со бујно зеленило од оази. Природната убавина на крајбрежјето, величествените споменици и специфичната боја, заедно со изразеното гостопримство и отвореност на луѓето, ја направија оваа земја една од омилените туристички дестинации во светот.

Хамамет е најстариот туристички центар на Тунис. Престижни и популарни туристички места се: Јасмин Хамамет, Сус, Порт ел Кантауи, Сканес, Монастир, Мехдија, Џерба…

ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02

ЦЕНИ ОД 413 ЕВРО ПО ЛИЦЕ

ХОТЕЛИ

06.06

6 ноќи

01.07

6 ноќи

01.08

6 ноќи

02.09

ноќи

23.09

ноќи

418еур

445еур

510еур

479еур

411еур

440еур

470еур

523еур

470еур

422еур

446еур

501еур

589еур

472еур

446еур

457еур

550еур

619еур

497еур

469еур

481еур-SV

553еур-SV

611еур-SV

553еур

477еур

490еур

566еур

605еур

593еур

499еур

537еур

649еур

732еур

649еур

579еур

563еур-GV

665еур

677еур

563еур

563еур

603еур

603еур

699еур

604еур

604еур

563еур

607еур

700еур

607еур

563еур

658еур

712еур

770еур

658еур

658еур

Што е вклучено:

Не е вклучено:

  • Пакет аранжмани со 6, 9, 10 и 13 ноќевања.
  • Голем избор на хотелско сместување.
  • Услуга: All Inclusive

Не е вклучено:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци

Програма

Календар и цени

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
February 2024
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
March 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
April 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
May 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
June 2024
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
7
8
9
10
11
12
13
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
14
15
16
17
18
19
20
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
21
22
23
24
25
26
27
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
28
29
30
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
July 2024
1
2
3
4
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
5
6
7
8
9
10
11
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
12
13
14
15
16
17
18
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
19
20
21
22
23
24
25
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
26
27
28
29
30
31
1
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
August 2024
29
30
31
1
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
2
3
4
5
6
7
8
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
9
10
11
12
13
14
15
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
16
17
18
19
20
21
22
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
23
24
25
26
27
28
29
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
30
31
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
September 2024
26
27
28
29
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
30
31
1
2
3
4
5
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
6
7
8
9
10
11
12
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
13
14
15
16
17
18
19
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
October 2024
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
November 2024
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
December 2024
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
January 2025
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Повеќе информации

Датуми

06.06-23.12.2024

Локација