Синдикати

Патување на рати без камата.
Проверете дали имаме склучено договор со вашиот синдикат и патувајте на рати од 3 до 5 месечни рати (зависи од понудата).
За да патувате на рати, потребно е да приложите потврда од вашиот синдикат и да ја доставите во нашите канцеларии (Кисела Вода до пеглата и Центар до Грчка амбасада). Плаќањето оди преку административна забрана.

Договор со синдикати:

1. Самостојна синдикална организација КВ

2. САДУ

3. Д.Г. Срничка

4. Д.Г. Бубамара

5. Клиника

6. 8ми Септември

7. НАС Безбедност

8. Психијатриска Болница

9. СО на град Скопје

10. Синдикат на Мк. Пошти

11. НСАХВ- ветерина

12. ЈУ центр за социјална работа Кратово

13. МПС (Македонски полициски синдикат)

Explore

Најпопуларно

Join us

Зачлени се!