ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

Цена

411.00

Траење

8 days

За патувањето

Тунис е земја на медитеранскиот брег на Северна Африка. Името на земјата потекнува од името на главниот град Тунис. Тоа е уникатна комбинација на Медитеранот, Ориентот и Африка со богато културно наследство. Трагите од присуството на феникиските, грчките и римските или византиските, арапско-исламските и западноевропските цивилизации, измешани со берберски корени и црноафрикански влијанија, се видливи не само на бројните антички споменици, туку и во менталитетот, начинот на живот, традициите и обичаите на Тунижаните.
Речиси четириесет проценти од земјата припаѓа на Сахара, најголемата пустина во светот, украсена со бујно зеленило од оази. Природната убавина на крајбрежјето, величествените споменици и специфичната боја, заедно со изразеното гостопримство и отвореност на луѓето, ја направија оваа земја една од омилените туристички дестинации во светот.

Хамамет е најстариот туристички центар на Тунис. Престижни и популарни туристички места се: Јасмин Хамамет, Сус, Порт ел Кантауи, Сканес, Монастир, Мехдија, Џерба…

ПРОДОЛЖЕНИ ПОПУСТИ 

ЦЕНИ ОД 411 ЕВРА ПО ЛИЦЕ

ХОТЕЛИ

06.06

6 ноќи

01.07

6 ноќи

01.08

6 ноќи

02.09

ноќи

23.09

ноќи

458 еур

stop sale

565 еур

526 еур

411 еур

486 еур

529 еур

600 еур

529 еур

466 еур

508 еур

571 еур

689 еур

532 еур

498 еур

496 еур

596 еур

676 еур

534 еур

501 еур

512 еур

SV

582 еур

SV

646 еур

SV

582 еур

SV

498 еур

SV

536 еур

614 еур

660 еур

646 еур

535 еур

stop sale

 stop sale

stop sale

689 еур

611 еур

621 еур

731 еур

745 еур

stop sale

611 еур

614 еур

stop sale

699 еур

604 еур

604 еур

stop sale

stop sale

745 еур

643 еур

593 еур

709 еур

stop sale

823 еур

699 еур

699 еур

Што е вклучено:

Не е вклучено:

  • Пакет аранжмани со 6, 9, 10 и 13 ноќевања.
  • Голем избор на хотелско сместување.
  • Услуга: All Inclusive

Не е вклучено:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци

Програма

Календар и цени

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
July 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
26
27
28
29
30
31
1
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
August 2024
29
30
31
1
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
2
3
4
5
6
7
8
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
9
10
11
12
13
14
15
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
16
17
18
19
20
21
22
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
23
24
25
26
27
28
29
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
30
31
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
September 2024
26
27
28
29
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
30
31
1
2
3
4
5
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
6
7
8
9
10
11
12
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
13
14
15
16
17
18
19
411.00

ТУНИС ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 726.00 / ticket
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
October 2024
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
November 2024
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
December 2024
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
January 2025
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
February 2025
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
March 2025
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
April 2025
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
May 2025
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
June 2025
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Повеќе информации

Датуми

06.06-23.12.2024

Локација