БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

Цена

500.00

Траење

8 days

За патувањето

Бодрум е елитно турско летувалиште, на граница помеѓу Средоземно и Егејско море. Градот се наоѓа на полуостров со пречник од 60 км. Омилено турско летувалиште, мека за писателите, уметниците но и туристите од цел свет. Денес брои преку 32.000 жители.

Во античка Грција бил познат како Халикарнас, а во средниот век како Петрониум. Над градот доминира тврдината Халикарнас, како единствен примерок на средновековна архитектура, а ја подигнале витезите од Родос. Некогашниот затвор денес е претворен во подводен археолошки музеј со експонати кои датираат од бронзеното доба. Во Бодрум се наоѓа и едно од седумте светски чуда на антиката, гробницата на кралот Маузол, по која и настанало името на монументалните гробници, мавзолеј. Со своите многубројни галерии и боемската атмосфера, Бодрум денес има репутација на град центар на турската уметност. Градот е познат и по богат ноќен живот, но и како јахтинг центар.

ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02

ЦЕНИ ОД 500 ЕВРО ПО ЛИЦЕ

Хотели

17.06

6 ноќи

01.07

6 ноќи

01.08

6 ноќи

02.09

6 ноќи

09.09

6 ноќи

500еур

623еур

623eур

626еур

618еур

543еур

606еур

666еур

572еур

572еур

547еур

612еур

662еур

572еур

547еур

587 еур

632еур

693еур

Е573ур

587еур

617еур

713еур

713еур

698еур

644еур

625еур

749еур

812еур

716еур

624еур

681еур

729еур

746еур

651еур

651еур

855еур

962еур

1029еур

880еур

880еур

851еур

875еур

1172еур

860еур

860еур

936еур

1141еур

1166еур

1065еур

896еур

 

Што е вклучено:

Не е вклучено:

  • Пакет аранжмани со 6, 9, 10, и 13 ноќевања.
  • Голем избор на хотелско сместување.
  • Услуга: All Inclusive / Ultra All Inclusive

Не е вклучено:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци

Програма

Календар и цени

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
February 2024
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
March 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
April 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
May 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
June 2024
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
11
12
13
14
15
16
17
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
18
19
20
21
22
23
24
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
25
26
27
28
29
30
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
July 2024
1
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
2
3
4
5
6
7
8
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
9
10
11
12
13
14
15
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
16
17
18
19
20
21
22
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
23
24
25
26
27
28
29
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
30
31
1
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
August 2024
29
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
30
31
1
2
3
4
5
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
6
7
8
9
10
11
12
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
13
14
15
16
17
18
19
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
20
21
22
23
24
25
26
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
27
28
29
30
31
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
September 2024
26
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
27
28
29
30
31
1
2
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
3
4
5
6
7
8
9
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
10
11
12
13
14
15
16
500.00

БОДРУМ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 620.00 / ticket
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
October 2024
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
November 2024
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
December 2024
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
January 2025
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Повеќе информации

Датуми

10.06-16.10

Локација