АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

Цена

387.00

Траење

8 days

За патувањето

Градот со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни здранија и преубави плажи.Место каде земјата го допира рајот.Анталија е сместена во истоимениот залив, се состои од два дела:едниот современ со широки булевари,трговски центри, богат ноќен живот, и стариот дел Kaleici-обновен и претворен во туристички центар на градот.

Искористете ги поволностите за рана резервација Antalya чартери 2024

ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02

ЦЕНИ ОД 387 ЕВРО ПО ЛИЦЕ

 

Хотели

Од 01.05

6 ноќи

Од 02.06

6 ноќи

Од 01.07

6 ноќи

Од 01.08

6 ноќи

Од 01.09

6 ноќи

Од 01.10

6 ноќи

387eур

439eур

513eур

516eур

475eур

394eур

411eур

415eур

466eур

474eур

455eур

412eур

443eур

540eур

620eур

641eур

609eур

502eур

442eур

487eур

613ур

662eур

623eур

506eур

445eур

622eур

791eур

780eур

650eур

501eур

479eур

642eур

758eур

796eур

731eур

553eур

OBA STAR HOTEL 4*-Alanya do 29.02

454eур

523eур

615eур

657eур

608eур

492eур

/

504eур

612eур

622eур

550eур

741eур

476eур

587eур

717eур

772eур

699eур

561eур

512eур

596eур

754eур

798eур

675ур

543eур

495eур

616eур

680eур

705eур

651eур

593eур

504eур

595eур

762eур

798eур

705eур

596eур

/

770eур

910eур

1003eур

981eур

756eур

494eур

607eур

670eур

696eур

620eур

579eур

593eур

770eур

942eур

967eур

871eур

738eур

644eур

747eур

921ур

994eур

910eур

809eур

641eур

766eур

911eур

969eур

885eур

710eур

636eур

809eур

882eур

927eур

909eур

844eур

764eур

1029eур

1103eур

1136eур

1092eур

1007eур

982eур

1262eур

1318eур

1462eур

1317eур

1152eур

 

Што е вклучено:

Не е вклучено:

  • Пакет аранжмани со 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 и 15 ноќевања.
  • Голем избор на хотелско сместување.
  • Услуга: All Inclusive / Ultra All Inclusive

Не е вклучено:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци

Програма

Календар и цени

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
February 2024
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
March 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
April 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
25
26
27
28
29
30
1
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
May 2024
29
30
1
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
2
3
4
5
6
7
8
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
9
10
11
12
13
14
15
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
16
17
18
19
20
21
22
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
23
24
25
26
27
28
29
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
30
31
1
2
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
June 2024
27
28
29
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
30
31
1
2
3
4
5
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
6
7
8
9
10
11
12
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
13
14
15
16
17
18
19
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
20
21
22
23
24
25
26
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
27
28
29
30
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
July 2024
1
2
3
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
4
5
6
7
8
9
10
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
11
12
13
14
15
16
17
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
18
19
20
21
22
23
24
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
25
26
27
28
29
30
31
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
1
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
August 2024
29
30
31
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
1
2
3
4
5
6
7
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
8
9
10
11
12
13
14
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
15
16
17
18
19
20
21
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
22
23
24
25
26
27
28
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
29
30
31
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
September 2024
26
27
28
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
29
30
31
1
2
3
4
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
5
6
7
8
9
10
11
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
12
13
14
15
16
17
18
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
19
20
21
22
23
24
25
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
26
27
28
29
30
1
2
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
3
4
5
6
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
October 2024
30
1
2
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
3
4
5
6
7
8
9
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
10
11
12
13
14
15
16
387.00

АНТАЛИЈА ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1335.00 / ticket
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
November 2024
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
December 2024
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
January 2025
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Повеќе информации

Датуми

03.04-20.11

Локација