Apart Hotel Kamelia 4*- Пампорово

9

Apart Hotel Kamelia 4*- Пампорово

Duration :   1-10 Night
Price From :    74.00


Резервирај онлајн

Пампорово– Се наоѓа во провинцијата Смолјан на падините на јужните Родопи, на надморска височина од 1.620м, непосредно под највисокиот врв Снежанка (1.928м). Благите зими со силно медитеранско влијание и просечната јануарска температура од 3 °C го прават Пампорово еден од најсончевите ски-центри во Европа, но истовремено големата надморска височина обезбедува дебела снежна покривка во текот на зимските месеци. Ски-зоната во Пампорово нуди скијачки падини погодни за сите возрасти и способности, но е претежно позната како одличен избор за почетници и средно ниво на скијачи. Зимскиот центар може да се пофали со нов систем за правење снег, составен од 80 снежни топови кои покриваат 90% од скијачките терени.

KAMELIA COMPLEX 4*PAMPOROVO                       www.kamelia-hotel-pamporovo.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1

01.12.2023
15.12.2023

16.12.2023
26.12.2023

27.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
06.01.2024

07.01.2024
20.01.2024

21.01.2024
04.03.2024

05.03.2024
12.04.2024

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

74

105

152

105

90

195

74

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

104

147

213

147

125

147

104

APT2 1+1 CHD (0-11,99)

74

105

152

105

90

195

74

APT2 1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

75

106

153

106

91

196

75

APT2 1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

89

127

183

123

108

127

89

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

75

106

153

106

91

196

75

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

89

127

183

123

108

127

89

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

76

107

154

107

92

197

76

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (0-5,99)

90

128

184

124

109

128

90

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

105

148

214

148

126

148

105

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

121

179

259

179

139

179

121

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

145

215

311

215

166

215

145

APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

121

179

259

179

139

179

121

APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

122

180

260

180

140

180

122

APT4 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

133

197

286

197

153

197

133

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

121

179

259

179

139

179

121

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

122

180

260

180

140

180

122

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

133

197

286

197

153

197

133

APT4 3+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

134

198

287

198

154

198

134

APT4 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

146

216

312

216

167

216

146

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

122

180

260

180

140

180

122

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

133

197

286

197

153

197

133

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

123

181

261

181

141

181

123

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

134

198

287

198

154

198

134

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

146

216

312

216

167

216

146

3 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 6 AD

174

261

382

261

201

261

174

APARTMENT 6 AD+EXTRA BED

198

296

433

296

220

288

198

APT6 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

174

261

382

261

201

261

174

APT6 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

174

261

382

261

201

261

174

APT6 4+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

175

262

383

262

202

262

175

APT6 4+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

187

271

400

279

215

279

187

APT6 5+1 CHD (6-11,99)

174

261

382

261

201

261

174

APT6 5+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

175

262

383

262

202

262

175

APT6 5+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

187

271

400

279

215

279

187

APT6 5+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

188

272

401

280

216

280

188

APT6 5+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

199

297

434

297

221

289

199

APT6 6+1 CHD (0-5,99)

175

262

383

262

202

262

175

APT6 6+1 CHD (6-11,99)

187

271

400

279

215

279

187

APT6 6+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

176

263

384

263

203

263

176

APT6 6+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

188

272

401

280

216

280

188

APT6 6+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

199

297

434

297

221

289

199

Ноќевање со појадок

10

10

10

10

10

10

10

Деца од 6 -11.99 год.

8

8

8

8

8

8

8

Полупансион

30

30

30

30

30

30

30

Деца од 6-11.99 год.

21

21

21

21

21

21

21

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

1

1

5

1

1

1

1

Отказ 1

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

Под 31 дена 100%

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

Под 13 дена 50%

Отказ 2

Под 7 дена 100%

Под 7 дена 100%

Под 7 дена 100%

Под 7 дена 100%

Под 7 дена 100%

Под 7 дена 100%

No Show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

All cancellations on early booking reservations will be charged at least 1 night. In case of change of bookings with early booking discount – the discount will be eliminated.

Доплата за Новогодишна вечера 125 ЕУР за возрасни и 65 ЕУР за деца од 3-11.99 год.

Цената вклучува: затворен базен, фитнес, зона за релаксација, интернет, детска вечерна анимација, ски гардероба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62МКД

Why Book With Us?

  • KОПАОНИК-СРБИЈА
  • Srebrna Lisica 3*- Копаоник
  • ЦЕНИ ОД €34.00