Villas Malina 3*- Пампорово

5

Villas Malina 3*- Пампорово

Duration :   1-10 Night
Price From :    98.00


Резервирај онлајн

Пампорово– Се наоѓа во провинцијата Смолјан на падините на јужните Родопи, на надморска височина од 1.620м, непосредно под највисокиот врв Снежанка (1.928м). Благите зими со силно медитеранско влијание и просечната јануарска температура од 3 °C го прават Пампорово еден од најсончевите ски-центри во Европа, но истовремено големата надморска височина обезбедува дебела снежна покривка во текот на зимските месеци. Ски-зоната во Пампорово нуди скијачки падини погодни за сите возрасти и способности, но е претежно позната како одличен избор за почетници и средно ниво на скијачи. Зимскиот центар може да се пофали со нов систем за правење снег, составен од 80 снежни топови кои покриваат 90% од скијачките терени.

VILLAS MALINA 3* PAMPOROVO            www.malina-pamporovo.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

15.12.2023
28.12.2023

29.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
19.01.2024

20.01.2024
04.03.2024

05.03.2024
31.03.2024

VILLA 2 ADULTS

110

148

110

121

98

VILLA 3 ADULTS

133

182

133

144

122

VILLA 4 ADULTS`

156

212

156

168

145

VILLA 5 ADULTS

184

251

184

207

173

VILLA 6 ADULTS

208

292

208

230

197

VILA2 1+1 CHD (5-12,99)

110

148

110

121

98

VILA2 1+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

111

149

111

122

99

VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

122

165

122

133

111

VILA2 2+1 CHD (0-4,99)

111

149

111

122

99

VILA2 2+1 CHD (5-12,99)

122

165

122

133

111

VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

123

166

123

134

112

VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

134

183

134

145

123

VILA3 3+1 CHD (0-4,99)

134

183

134

145

123

VILA3 3+1 CHD (5-12,99)

156

212

156

168

145

VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

157

213

157

169

146

VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

157

213

157

169

146

VILA4 4+1 CHD (0-4,99)

157

213

157

169

146

VILA4 4+1 CHD (5-12,99)

157

213

157

169

146

VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

158

214

158

170

147

VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

158

214

158

170

147

VILA5 5+1 CHD (0-4,99)

185

252

185

208

174

VILA5 5+1 CHD (5-12,99)

185

252

185

208

174

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

VILLAS

VILLA 2 ADULTS

125

172

125

136

114

VILLA 3 ADULTS

155

213

155

166

144

VILLA 4 ADULTS

190

243

190

201

179

VILLA 5 ADULTS

224

289

224

247

213

VILLA 6 ADULTS

263

333

263

286

252

VILA2 1+1 CHD (5-12,99)

125

172

125

136

114

VILA2 1+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

126

173

126

137

115

VILA2 1+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

144

193

144

155

133

VILA2 2+1 CHD (0-4,99)

126

173

126

137

115

VILA2 2+1 CHD (5-12,99)

144

193

144

155

133

VILA2 2+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

145

194

145

156

134

VILA2 2+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

156

214

156

167

145

VILA3 3+1 CHD (0-4,99)

156

214

156

167

145

VILA3 3+1 CHD (5-12,99)

190

243

190

201

179

VILA3 3+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

191

244

191

202

180

VILA3 3+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

191

244

191

202

180

VILA4 4+1 CHD (0-4,99)

191

244

191

202

180

VILA4 4+1 CHD (5-12,99)

191

244

191

202

180

VILA4 4+2 CHD (0-4,99) (5-12,99)

192

245

192

203

181

VILA4 4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99)

192

245

192

203

181

VILA5 5+1 CHD (0-4,99)

225

290

225

248

214

VILA5 5+1 CHD (5-12,99)

225

290

225

248

214

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

3

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 55 ЕУР (HB) , 65 EUR (BB), деца од 5 до 17.99 год. 35 ЕУР (HB),

30 EUR (BB)

Цената вклучува: паркинг, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 19.01.2024 И ОД 01.03 ДО 31.03.2023

Why Book With Us?

  • KОПАОНИК-СРБИЈА
  • Srebrna Lisica 3*- Копаоник
  • ЦЕНИ ОД €34.00