The Castle Complex 4*- Пампорово

5

The Castle Complex 4*- Пампорово

Duration :   1-10 Night
Price From :    72.00


Резервирај онлајн

Пампорово– Се наоѓа во провинцијата Смолјан на падините на јужните Родопи, на надморска височина од 1.620м, непосредно под највисокиот врв Снежанка (1.928м). Благите зими со силно медитеранско влијание и просечната јануарска температура од 3 °C го прават Пампорово еден од најсончевите ски-центри во Европа, но истовремено големата надморска височина обезбедува дебела снежна покривка во текот на зимските месеци. Ски-зоната во Пампорово нуди скијачки падини погодни за сите возрасти и способности, но е претежно позната како одличен избор за почетници и средно ниво на скијачи. Зимскиот центар може да се пофали со нов систем за правење снег, составен од 80 снежни топови кои покриваат 90% од скијачките терени.

THE CASTLE COMPLEX 4* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.12.2023
21.12.2023

22.12.2023
27.12.2023

28.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
07.01.2024

08.01.2024
21.01.2024

22.01.2024
03.03.2024

04.03.2024
31.03.2024

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

72

90

119

90

78

90

72

ST2AD 1+1 CHD (6-11,99)

72

90

119

90

78

90

72

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

78

105

136

105

87

105

78

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

102

137

178

137

114

134

102

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL]

126

169

219

169

140

169

126

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

78

105

136

105

87

105

78

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

79

106

137

106

88

106

79

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

91

122

158

122

101

122

91

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

79

106

137

106

88

106

79

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

91

122

158

122

101

122

91

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

92

123

159

123

102

123

92

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

103

138

179

139

115

135

103

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

103

138

179

139

115

135

103

APT2 3+1 CHD (6-11,99)

115

154

199

154

128

154

115

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

121

170

228

170

130

170

121

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

139

196

262

196

150

196

139

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL]

158

222

297

222

169

222

158

APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

121

170

228

170

130

170

121

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

121

170

228

170

130

170

121

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

122

171

229

171

131

171

122

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

131

183

246

183

140

183

131

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

122

171

229

171

131

171

122

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

131

183

246

183

140

183

131

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

132

184

247

184

141

184

132

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

140

197

263

197

151

197

140

APT4 5+1 CHD (0-5,99)

140

197

263

197

151

197

140

APT4 5+1 CHD (6-11,99)

149

209

280

209

160

209

149

Полупансион

22

22

22

22

22

22

22

Деца од 6-11.99 год.

11

11

11

11

11

11

11

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 30 дена 50%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Отказ 2

Под 6 дена 100%

No Show

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 100 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 3 до 17.99 години

Цената вклучува: фитнес, паркинг, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 20.01.2024 И ОД 04.03 ДО 31.03.2024

Why Book With Us?

  • KОПАОНИК-СРБИЈА
  • Srebrna Lisica 3*- Копаоник
  • ЦЕНИ ОД €34.00