Grand Deluxe Hotel & Spa 4+**** Kopaonik

2

Grand Deluxe Hotel & Spa 4+**** Kopaonik

Duration :   6 Денови 5 Ноќи
Цени од    150.00

Црна Гора и Будва постануваат популарни туристички дестинации во Европа во последните неколку години. Медитеранската обала, средновековниот дух и мирис на Јадранското море, се перфектни зборови со кои може да се опише овој мал град. Покрај возбудливиот ноќен живот и преубавите плажи, Будва ќе Ве однесе и во незаборавно патување низ историјата: Будва е една од најстарите населби на Јадранското море, повеќе од 2500 години стара. Сместена е на мало полуострово, заштитена со еден дел од црните Црногорски планини.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Информации

  • ДЕСТИНАЦИЈА - Копаоник
  • ДАТУМИ - Декември-Јануари
  • Grand Deluxe Hotel
  • ЦЕНА - €98,00 – €209,00