Вила Јулианос Крф

2

Вила Јулианос Крф

Duration :   8 Days 7 Nights
Price From :    99.00

Црна Гора и Будва постануваат популарни туристички дестинации во Европа во последните неколку години. Медитеранската обала, средновековниот дух и мирис на Јадранското море, се перфектни зборови со кои може да се опише овој мал град. Покрај возбудливиот ноќен живот и преубавите плажи, Будва ќе Ве однесе и во незаборавно патување низ историјата: Будва е една од најстарите населби на Јадранското море, повеќе од 2500 години стара. Сместена е на мало полуострово, заштитена со еден дел од црните Црногорски планини.Why Book With Us?

  • ДЕСТИНАЦИЈА - Крф
  • ДАТУМИ - Мај 27 - Сеп 30
  • ВИЛА - Јулијанос
  • ЦЕНА - €98,00 – €209,00