ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

Цена

555.00

Траење

8 days

За патувањето

Хургада – еден од најатрактивните ресорти во Египет, се наоѓа на окулу 5 часа возење ( 530км ) јужно од Каиро на западната обала на Црвеното Море – на афричко тло . Најголема атракција на Хургада е беспрекорно чистото и топло море. Од Нил ја делат окулу 150км каменеста пустиња чии врвови преминуваат 1700м. Градот е исполнет со голем број на ресторани, продавници, барови, мали пабови и интернет кафеа. Подводниот свет е исклучително богат така што Хургада е особено популарна кај љубителите на подводни спортови, нуркање и снорклинг.Она што е особено интересно за посетителите е и малиот, ненаселен  архипелаг на корални острови со прекрасен подводен свет и бели, песочни плажи.
Освен за уживање во раскошот на стотиците хотели на обалата на Црвеното Море, Хургада е погодно лоцирана за посета на Каиро како и на импозантните храмови во Луксор стари по неколку илјади години.
Хургада е населена во почетокот на 20 век и од мало рибарско место, во последните десетина години прераснува  во привлечна туристичка дестинација. Денеска Хургада е град со над 50.000 жители и се протега на повеќе од 40км покрај море.

ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02

ЦЕНИ ОД 555 ЕВРА ПО ЛИЦЕ

Хотели

15.05

6 ноќи

03.06

6 ноќи

01.07

6 ноќи

02.08

6 ноќи

02.09

6 ноќи

04.10

6 ноќи

555еур

567еур

577еур

597еур

590еур

591еур

555еур

560еур

570еур

584еур

570eур

584еур

575еур

581еур

631еур

631еур

604еур

618еур

604еур

610еур

643еур

642еур

631еур

642еур

627еур

633еур

680еур

680еур

643еур

661еур

705еур

710еур

774еур

828еур

774еур

828еур

717еур

722еур

732еур

803еур

756еур

779еур

794еур

764еур

817еур

844еур

806еур

844еур

805еур

810еур

853еур

853еур

820еур

820еур

864еур

869еур

909еур

934еур

909еур

934еур

889еур

869еур

904еур

929еур

904еур

928еур

943еур

895еур

985еур

1011еур

921еур

985еур

Што е вклучено:

Не е вклучено:

  • Пакет аранжмани со 6, 9, 10 и 13 ноќевања.
  • Голем избор на хотелско сместување.
  • Услуга: All Inclusive

Не е вклучено:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Индивидуални трошоци

Програма

Календар и цени

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
February 2024
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
March 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
April 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
May 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
16
17
18
19
20
21
22
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
23
24
25
26
27
28
29
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
30
31
1
2
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
June 2024
27
28
29
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
30
31
1
2
3
4
5
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
6
7
8
9
10
11
12
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
13
14
15
16
17
18
19
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
20
21
22
23
24
25
26
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
27
28
29
30
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
July 2024
1
2
3
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
4
5
6
7
8
9
10
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
11
12
13
14
15
16
17
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
18
19
20
21
22
23
24
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
25
26
27
28
29
30
31
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
1
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
August 2024
29
30
31
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
1
2
3
4
5
6
7
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
8
9
10
11
12
13
14
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
15
16
17
18
19
20
21
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
22
23
24
25
26
27
28
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
29
30
31
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
September 2024
26
27
28
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
29
30
31
1
2
3
4
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
5
6
7
8
9
10
11
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
12
13
14
15
16
17
18
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
19
20
21
22
23
24
25
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
26
27
28
29
30
1
2
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
3
4
5
6
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
October 2024
30
1
2
555.00

ХУРГАДА-ЕГИПЕТ ЛЕТО 2024 ЧАРТЕР ПРОГРАМА

General price: Adult (18+ years) 1010.00 / ticket
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
November 2024
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
December 2024
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
January 2025
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Повеќе информации

Датуми

15.05-04.10.2024

Локација