Онлајн чартер програма

🎈🎈Со нашата роденденска кампања ,,НА ПОПУСТОТ ПОПУСТ” која важи од 15.03-12.04 Ве доведуваме до можност да резервирате евтино. Тоа е нашиот начин да кажеме огромно БЛАГОДАРАМ што сте срцето и душата на Стаф веќе 10 години.🥰

Патувајте со дополнителен попуст на попустот, добијте ваучер 50 евра по соба!!                           

Одберете хотел и резервирајте веднаш

Ве молиме одберете👇

  1. Хотел за кој сакате да погледнете цени
  2. Одберете датуми на патување
  3. Специфицирајте број на ноќевања
  4. Број на возрасни и деца

Забелешка: доколку ви дава “STOP SALE”, значи дека хотелот не располага со слободни  соби за бараниот датум.

Бодрум онлајн пребарувач

Анталија онлајн пребарувач

Хургада онлајн пребарувач

Тунис онлајн пребарувач