Contact us

Сакаш да закажеш патување?

Доколку имаш повеќе прашања, контактирај не сега!

  Контакт инфо - Кисела Вода

  Адреса

  Балканска бр. 1, Кисела Вода Скопје, С. Македонија

  Контакт инфо - Центар

  Адреса

  Центар до Грчка Амбасада, ул. Партизански Одреди бр. 21 А2-4 локал 2