Learn about us

Зошто да ја одберете Стаф туристичката агенција?

Нашиот тим го претставуваат млади и ентузијасти професионалци со повеќегодишно искуство во организација на активности од различни вид. Нашиот пристап е индивидуален и личен кон секој клиент посебно.
Успешни летни сезони на островите во Грција
100%
Викенд патувања низ Европа
100%
Летни и зимски екскурзии за деца и студенти
100%
Индивидуални егзотични турнеи низ цел свет
100%
Зимска сезона и пакети за скијање
100%
  • Нашиот пристап е индивидуален и личен кон секој клиент посебно.
  • Мотивацијата на нашите вработени ни овозможува да бидеме флексибилни и ефикасни во комуникацијата, како со клиентот така и со добавувачите.
  • Наша најпрепознатлива карактеристика е вниманието на деталите: нашето искуство и широка мрежа на контакти не обврзуваат да обезбедуваме единствено високо квалитетна услуга.
  • Ние умееме да реагираме брзо во непредвидените ситуации и да се соочиме со предизвиците.

ЗА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА СТАФ

Туристичката агенција СТАФ е основана во 2014 година, од високо обучен и професионален тим со долгогодишно искуство во туризмот. Задоволни сме од постигнатиот успех во изминатата деловна година во која ТА СТАФ се здоби со респектабилна репутација и бројни патници со прекрасни искуства.

Во текот на изминатите 9 години, успеавме да ги понудиме сите потребни услуги организациски, за бројните клиенти на домашниот и поширокиот туристички пазар. Агенцијата има лиценца А и организира и реализира сите видови групни патувања, индивидуални и службени патувања.

НАШАТА МИСИЈА

Постоиме за да креираме патувања по сечиј вкус, од најевтини до најскапи. Да пишуваме заедничка приказна со нашите клиенти за многу дестинации и да ги направиме среќни во секој момент на тие патувања.

НАШАТА ВИЗИЈА

Нашата цел е да имаме што поголем број задоволни патници, голема лепеза на понуди за нив, за повторно да се вратат и да патуваат со нас.

ПРИНЦИПИ

- одговорност
- ажурност
- иновација
- почитување на клиентот