ПРОМОЦИИ АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ!!

СПЕЦИЈАЛНИ ПРОМОЦИИ ЗА ЛЕТО ВО ГРЦИЈА! ПОБРЗАЈТЕ И РЕЗЕРВИРАЈТЕ НА 071/451-633

КЕФАЛОНИЈА

Термин – 22.08.2019 (9 ноќевања)

ТОП ЦЕНА за последните апартмани

9 ноќевања со превоз – 249 €   по лице,2 ца плаќаат 3ца патуваат или  3ца плаќаат патуваат 5ца

Програмата погледнете ја на овој ЛИНК

====================

ЈОНСКИ БРЕГ – ЛЕФКАДА, ПАРГА И ВРАХОС

Термин – 22.08.2019 (9ноќевања)

ТОП ЦЕНА за последните апартмани

ЛЕФКАДА

1/3 студио наем на 9 ноќи вила Андреас Лефкада- 400 €

1/4 апп наем на 9 ноќи вила  Јонион – 499 €

ПАРГА 

1/3 студио наем на 9 ноќи вила Сифакис- 530 €

1/2 студио наем на 9 ноќи вила Јота, Лимона и Папас – 400 €

Вила Лемона 1/3 студио – 450 €

1/2 студио наем на 9 ноќи вила Олга- 450 €

Вила Папас 1/4 дуплекс апп – 590 €

Вила Накос- плажа Валтос  1/2 студио- 370 € и 1/3 студио – 390 €

 ВРАХОС

Вила Филоксенија 1/3 студио- 450 € 

Вила Луиза 1/3 апп- 470 € и 1/3+1 апп – 490 €

Вила Санрајс 1/3 студио(поглед на градина)- 470 €

 

Термин – 31.08.2019 (7ноќевања)

ТОП ЦЕНА за последните апартмани

7 ноќевања со превоз – 159 €   по лице

Термин – 07.09.2019 (7 ноќевања)

7 ноќевања со превоз – 129 €   по лице

Термин – 14.09.2019 (7 ноќевања)

7 ноќевања со превоз – 89 €   по лице

Термин – 21.09.2019 (7 ноќевања)

7 ноќевања со превоз – 69 €   по лице

Лефкада  погледнете вили  на овој ЛИНК

Парга  погледнете вили  на овој ЛИНК

Врахос  погледнете вили  на овој ЛИНК

 

====================

НЕИ ПОРИ

Термин – 25.08.2019 (7 ноќевања)

ТОП ЦЕНА за последните апартмани

1/3 студио вила Евира и вила Кате – 149€ со ГРАТИС ПРЕВОЗ

1/2 студио вила Христос – 139€ со ГРАТИС ПРЕВОЗ

Вила Кате  1/5 дуплекс апп – 410 € за наем

Вилите погледнете ги на овој ЛИНК

====================

ХАЛКИДИКИ

Термин – 25.08.2019 (7 ноќевања)

ТОП ЦЕНА за последните апартмани

1/3+1 апартман Пефкохори вила Партенис – 450 € за наем

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

1/4 апартман Ханиоти вила Софија  – 440 € за наем

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

1/3 + 1 апартман Полихроно вила Фулис  – 420 € за наем

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК