Nebeska Stolica 2-КOПАОНИК

4

Nebeska Stolica 2-КOПАОНИК

Duration :   1-10 Night
Price From :    58.00

КОПАОНИК е најголемиот и најразвиениот ски центар во Србија, богат со одлично подготвени скиjaчки стази кои им овозможуваат на гостите вистинско уживање во зимските спортови. Стазите за алспко и нордиско скијање се со должина од окулу 62км, а освен дневното има можност и за ноќно скијање. Копаоник е познат по тоа што има многу добра инфраструктура и поврзаност меѓу стазите. Модерните жичарници и ски лифтови имаат капацитет да опслужат окулу 35.000 скијачи на саат.
За скијачите почетници, како и за најмладите – децата, постои посебно обезбеден простор со подвижна трака и други механизми за поедноставно и брзо совладување на скијачките вештини.

Цена по лице за пакет за наведен број на ноќи на база Појадок и Вечера

Тип на Соба

Мах лица

23.12

30.12

30.12

02.01

02.01

14.01

14.01

21.01

21.01

03.03

03.03

10.03

10.03

17.03

17.03

24.03

Мин.Престој

7

3

6

7

7

7

7

7

0+1 / 2+0

Family Room

2

520

318

624

728

574

520

359

Дневен Ценовник

1+1 Family Room

3

402

228

455

530

441

402

322

2+1 Family Room

4-6

347

200

400

466

492

347

296

Цена по лице на ден на база Појадок и Вечера

Тип на Сoба

Мах лица

23.12-30.12

30.12-21.01

21.01-10.03

10.03-17.03

17.03-24.03

Мин.Престој

2

3

2

2

2

0+1 / 2+0

Family Room

2

96

142

96

60

Нед-Чет

Чет-Нед

34

41

1+1 Family Room

3

86

104

86

50

Нед-Чет

Чет-Нед

34

41

2+1 Family Room

4-6

75

91

75

47

Нед-Чет

Чет-Нед

34

41

Во цената е вклучено:
– Појадок и Вечера

Во цената не е вклучено:
– Турстичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);
– Хотелско осигурување 0,30€ по лице на ден;

Услови за деца:
– Деца до 1,99 години ГРАТИС ( во присуство на две возрасни лица);
– Деца 2-6 години (во присуство на две возрасни лица) 50% попуст;
– Деца 6-11,99 години (во присуство на две возрасни лица) 30% попуст;Доплати:
– Доплата за Ручек 9€ по лице на ден за возрасни; Деца до 11,99 години 5€ по лице на ден;
– За користење на 5-то легло 40% попуст;
– За користење на 6-то легло 60% попуст;
– За користење на Еднокреветна соба се наплаќа 2 цели суми;

Политика за откажување:
– Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
– Уплтатен аванс од 30% од вкупната сума не се рефондира;
– Доколку гостинот го прекине престојот , остатокот од средствата нема да бидат рефондирани;
– 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 15-8 дена пред почетокот на аранжманот;
– 100% од вкупната вредност на аранжманот ќе биде наплатено доколку се откаже резервацијата 8-0 дена пред почеткот на аранжманот;

Why Book With Us?

  • KОПАОНИК-СРБИЈА
  • Srebrna Lisica 3*- Копаоник
  • ЦЕНИ ОД €34.00