СЕМЕЈНИ ХОТЕЛИ ВО АНТАЛИЈА СО 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО

Анталија е идеална дестинација за семејно летување, но не секој хотел е за со деца. Разгледајте го нашиот предлог за најдобри хотели со најповолни услови и цена за вашето семејство!
Инфо и резервации на 071/451-633!

СЕМЕЈНИ ХОТЕЛИ ВО АНТАЛИЈА СО 2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО

1. EFTALIA MARIN RESORT 5* (ALANYA) – цената важи до 17.05.2021

Цена од 1289 еур (бесплатно 2 деца до 14год.)

Хотелот е лоциран во регионот Турклер, 18км од центарот на Аланија и 4км од градот Конакли како и 100 км од аеродромот во Анталија. Ултра се вклучено – шведска маса за време на појадокот, доцен појадок, ручек, вечера, утрешни снекови и попладневни чајанки, кафе, торти, полноќни снекови, сите локални алхохолни и безалхохолни пијалоци од 10:00-24:00 часот, А ЛА карте ресторан со претходни резервации еднаш за време на престој, сладолед на баровите на базените. Со доплата: сите видови увезени пијалоци, сите флаширани пијалоци, свежи цедени сокови, собна послуга, пијалоци во диско (Ефталија остров), и сите содржини на островот Ефталија. Приватна плажа, 400м од хотелот, камчеста, опремена со лежалки и чадори за сонце, пешкири за за плажа бесплатни. Шатл превоз до плажата секои 30 минути од 09:00 – 18:00 часот.
Надворешни базени за возрасни и деца, Аква парк (островот Ефталиа), фитнес центар, Турска бања, сауна, парна бања, пинг понг, тениски терени, кошарка, одбојка на плажа. Со доплата: водни спортови, осветлување на тениските терени, билјард, салони з аубавина, масажи. Дневна и вечерна наимација, натпреварувања, шоу програми во вечерните часови. Мини клуб за деца од 04-12 години (Ефталија островот).

2. EFTALIA AQUA RESORT 5* (ALANYA) – цената важи до 17.05.2021

Цена од 1502 еур (бесплатно 2 деца до 14год.)

Хотелот е лоциран во регионот Турклер, 18км од центарот на Аланија и 100км од аеродромот Анталија.Ултра се вклучено – шведкса маса за време на појадок, доцен појадок, ручек, вчера, утрешни снекови и попладневни чаеви, кафиња, торти, полноќни снекови, сите локални алхохолни и безалхохолни пијалоци до 24:00 часот, А ла карте ресторани со претходна резервација и еднаш за време на престој бесплатно, сладолед во латкарниците неколку часови во денот. Со доплата: сите видови на увезени пијалоци, сите флаширани пијалоци, свежи цедени сокови, Турско кафе, собна послуга, пијалоци во диско, сите содржини на Ефталија островот. Приватна плажа, камчеста, со лежалки и чадори за сонце, пешкирите за плажа бесплатни. Преку подземен тунел се поврзува хотелот со плажата.
Надворешни и внатрешни базени за возрасни и деца, Аква парк, фитнес центар, Турска бања, сауна, пинг понг, тениски игралишта, кошарка, одбојка на плажа. Се доплаќаат: водни спортови, осветлувањето на тениските терени, билјард, салони за убавина, парна бања, масажи. Забавните програми се наменети за сите Ефталија хотели во текот на денот, натпреварувања, а во вечерните часови шоу програми. Мини клуб за деца од 04-12 години.

3. EFTALIA OCEAN RESORT 5* (ALANYA) – цената важи до 17.05.2021

Цена од 1425 еур (бесплатно 2 деца до 14год.)

Хотелот е лоциран во регионот Турклер, 18 км од центарот на Аланија и 100 км од аеродромот во Анталија. Ултра се вклучено – шведска маса за појадок, доцен појадок, ручек, вечера, утрешни снекови и попладневна чајанка, кафе, торти, полноќни снекови, сите локални алхохолни и безалхохолни пијалоци до 24:00 часот, А-ЛА карте ресторани со претходна резервација еднаш за време на еден престој, сладолед во слаткарниците неколку часови во денот. Не е вклучено: сите видови на увезени пијалоци, сите флаширани пијалоци, свежи цедени сокови, собна послуга, пијалоци во диско и сите содржини на Ефталија островот.
Приватна плажа, камчеста, со лежалки и чадори за сонце, пешкири бесплатни. Со подземен тунел се поврзува хотелот со плажата.
Надворешни и внатрешни базени за возрасни и деца, Аква Парк, фитнес центар, Турска бања, сауна, парна бања, пинг понг, одбојка на плажа. Со доплата: водни спортови, билјард, салон за убавина, масажи. Дневни и вечерни анимации (на островот Ефталија), натпреварувања, шоу програми. Мини клуб за деца од 04-12 години.

4.Hotel LAND OF PARADISE BEACH 5* (ALANYA) – цената важи до 31.05.2021

Цена од 1173еур (бесплатно 2 деца до 11год.)

Хотелот се наоѓа во регионот Турклер, 20 км од Аланија и 110 км од аеродромот во Анталија.

Услуга Се вклучено- шведска маса за појадок, ручек, вечера, попладневна торта, чај и кафе, локални алкохолни и безалкохолни пијалоци до 24 00 , бар на базен од 10-24 часот, само локални безалкохолни пијалоци и алкохолни, ужина на плажа покрај барот од 10 -17 часот. Не е вклучено- увозни пијалоци, флаширани пијалоци, коктели, свежи овошни сокови, сладолед, турско кафе,собна послуга.

Хотелска приватна плажа со камења и песок, чадори, пешкири и лежалки не се наплаќаат.

Надворешни базени за деца и возрасни, лизгалки,фитнес соба, туркса бања, сауна, одбојка на плажа, пинг понг. Се доплаќа за спортови на вода, масажа, салон за убавина. Забавни програми во текот на денот, покрај базенот како и вечерни шоу програми . Мини клуб за деца од 04-12 години, мини диско навечер.

5.MASTER FAMILY CLUB 5* (SIDE) – цената важи до 15.05.2021

Цена од 1334 еур (бесплатно 2 деца до 12год.)

Хотелот е лоциран во областа Kizilot, на 20км од Manavgat и 87км од аеродромот во Анталија. Се вклучено – шведска маса за појадок, доцен појадок, ужина, ручек, попладневна ужина, вечера, домашни и некои увозни алкохолни и без алкохолни пијалоци од 10:00-24:00 часот, снек бар на плажа од 10:00-18:00 часот. Дополнително се наплаќа: увозни пијалоци кои не се на мени листата, специјални вина, флаширани пијалоци, сокови од свежо овошје, Турско кафе, храна и пијалоци после 24 часот, витамин бар, наргиле, A’la Carte ресторани со претходна резервација и со доплата.
Хотелска приватна плажа, песочна, со лежалки, чадори за сонце и пешкири за на плажа кои не се наплаќаат.
Оворен и затворен базен за деца и возрасни, тобогани, фитнес центар, Турска бања, сауна, пинг понг, тениско игралиште и одбојка на плажа. Дополнително се наплаќа: масажа, SPA центар, осветлување за тениско игралиште и опрема, спортови на вода. Забавни програми во текот на денот за возрасни, разни натпревари и игри во вечерните шоу програми. Мини клуб за деца од 05-16 години поделени по возрасни групи, со дневни и вечерни програми, мини биоскоп, игралиште, мини диско навечер.

6.AMARA FAMILY RESORT 5* (SIDE) – 

Цена од 1832еур (бесплатно 2 деца до 13год.)

Хотелот се наоѓа во областа Titreyengol, оддалечен 70км од аеродромот во Анталија и 7 км од градот Сиде.All inclusive – шведска маса за појадок, ручек, вечера, попладневна ужина, ресторан за деца со шведска маса, бар на плажа, сите локални алкохолни и безалкохолни пијалоци, сладолед во одредени часови, A’la Carte ресторани со претходна резервација еднаш за време на престојот. Не е вклучено: сите видови увозни пијалоци, специјални вина, коктели, луксузни пијалоци, свежо цедени сокови, флаширани пијалоци, пијалоци во Диско клуб, послуга во соба.

Хотелска приватна песочна плажа, на 150 метри од хотелот. Лежалки, чадори и пешкири на плажа се бесплатни. Надворешни и внатрешни базени, 3 лизгалки на вода, фитнес центар, сауна, Турска бања, пинг понг, одбојка н аплажа се бесплатни. Масажа, Wellness & SPA центар, масажа и спортови на вода дополнително се наплатуваат. Забавни програми во текот на денот покрај базенот и на плажа, натпревари за возрасни и деца, шоу програми во вечерните часови. Мини клуб за деца од 04-12 години со програми во текот на денот и вечерните часови.

7.SENZA THE INN RESORT & SPA 5* (ALANYA) – цената важи до 31.05.2021

Цена од 1295еур (бесплатно 2 деца до 12год.)

Хотелот е лоциран во Turkler регионот, 15 км од центарот на Аланија и 100км од аеродромот во Анталија .
Услуга ултра Се вклучено–шведска маса за појадок, доцен појадок, ручек, вечера, ужина наутро и попладне чај, кафе, колачи, полноќна ужина, сите локални и некои стандардни увозни алкохолни и безакохолни пијалоци од 10.00-24.00ч, А’la Cаrte ресторани со претходна резервација и еднаш во текот на престојот, ужина на плажа 12.00-17.00ч., сладолед во одредени часови. Увозни пијалоци, сите флаширани пијалоци, свежо цедени сокови, услуга во соба се наплатуваат.
Хотелска плажа на 400м. од хотелот, со камчиња, лежалки, чадори за сонце и пешкири за на плажа не се наплатуваат. (Има тунел до плажа, или пак гостите го користат шатл превозот кој е бесплатен.
Хотелот располага со отворени и затворен базени за возрасни и деца, лизгалици на вода, фитнес центар, Турска бања, сауна, соба со пареа, пинг понг, тениско игралиште, одбојка на плажа. Спортови на вода, осветлување на тениско игралиште, билијард, Спа центар и центар за убавина, масажа се со доплата. Забавни програми во текот на денот, натпревари, вечерени шоу програми. Мини клуб за деца од 04-12 год. и Јуниор клуб за деца од 13-16 год.

8.ALIBEY CLUB MANAVGAT 5* (SIDE) – цената важи до 10.05.2021

Цена од 1864 еур (бесплатно 2 деца до 12 год.)

Доколку сакатe да доживеете уникатно искуство на сонце, забава, море, базени и игралишта  одберете го Alibey Club Manavgat. Распространет  покрај една прекрасна километриска плажа, само аквапаркот е со 25.000 м2 површина. Со 18 спектакуларни тобогани доживејте ја брзината, стравот, среќата, слободата и задоволството додека се впуштате во водената површина. Аквапаркот во Alibey e легендарен. Ако имаше можност да раскажува ќе ја доловеше вистинската приказна на бескрајно среќни посетители.Возрасните и децата ќе се препуштат на задоволството на десетина базени, лудата река и вештачките бранови. Мегатобоганите со имињата Blackhole. Се Вклучено- Ресортот располага со 5 кафе барови со освежителни безалкохолни и локални алкохолни пијалоци со висок квалитет. Се служат 24 часови дневно во нивната оргинална амбалажа.

Кога сонцето почнува да заоѓа биди спремен и подготвен за игра,забава, танц. Жива музика, DJ настапи, диско се неразделив дел од секоја летна вечер во Alibey Club.

9.MAGIC LIFE JACARANDA 5* (SIDE) – цената важи до 15.05.2021

Цена од 1628еур (бесплатно 2 деца до 12год.)

Овој ресорт, кој се наоѓа покрај убавата плажа на Сиде, ја има честа да биде дел од меѓународниот бренд Magic Life, што е гаранција за прекрасен одмор. Располага со 6 базени, 7 ресторани, 8 барови, детски базени, водни спортови вклучени во цената, овој ресорт знае да ги израдува децата и возрасните. Ултра Се Вклучено-Коктелите, освежителните пијалоци и квалитетните локални пијалоци се нудат во сите барови во текот на целиот ден и во Lobby Bar 24 часа.

Песочна плажа, бар на плажа, Аква парк со 5 лизгалки, сауна, турска бања, фитнес, мини клуб за деца, забавни активности. Спортови на вода дополнително се наплаќаат.

10.LIMAK LIMRA 5* (KEMER) – 

Цена од 1899еур (бесплатно прво дете до 15год. и второ дете до 7год.)

Хотелот се наоѓа во регионот Кириш на 8 км од Кемер и 70 км од аеродромот во Анталија. Ултра Сѐ вклучено – шведска маса за појадок, доцен појадок, ручек, попладневна ужина, сладолед во Café Bonjour, торта, чај, кафе , вечера ,полноќна супа. Сите локални и некои стадардни увозни алкохолни и безалкохолни пијалоци, турско кафе во Lykya, Atlantis и лоби барот, À la Carte ресторани (Sandal и Kazan) со претходна резервација и еднаш за време на престојот. Не е вклучено во коцнептот: À la Carte ресторани – италијански, кинески, сите флаширани пијалоци и пијалоци во лименка, луксузни увозни пијалоци, специјални вина, свежо овошни сокови, услуга во соба.

Хотелска приватна плажа со песок и ситни камчиња. Лежалките, чадорите и пешкирите се бесплатни. Павиљоните на плажа се со доплата. Отворени базени со дел за деца, затворен базен, тобогани, фитнес центар, сауна, турска бања, тениски терени, сквош, кошарка, одбојка на плажа, пикадо се без доплата. Се доплаќа за спортови на вода, школа за нуркање, масажа, велнес центар, тениски часови, осветлување на тениските терени и опрема, билијард, играчница. Забавни програми во текот на ноќта и навечер. Мини клуб за деца од 4-12 години и јуниор клуб за тинејџери над 12 години. Професионален аниматорски тим покрај базен и на плажа во текот на денот и мини диско навечер.

11.LIMAK ARCADIA 5* (BELEK

Цена од 2005 еур (бесплатно прво дете до 15год. и второ дете до 7год.)

Хотелот се наоѓа во областа Белек на 35 км од аеродромот во Анталија и 40 км од Анталија. Ултра Сѐ вклучено – шведска маса, доцен појадок, ручек, попладневна ужина, колачи, кафе, чај, вечера, полноќен оброк, сите локални и стандардни увезени алкохолни и безалкохолни пијалоци, сладолед во ресторанот Pinea е бесплатен, свежо цеден сок со појадокот. Не се вклучени сите флаширани и конзервирани локални и увезени пијалоци, специјални увезени пијалоци, свежо цедени сокови, пакуван сладолед, услуга во соба, À la Carte ресторани – La Cucina (италијански ресторан), Red Wok (кинески ресторан).

Приватна песочна плажа на хотелот. Пешкири, лежалки и чадори за сонце бесплатно. Приватните павилјони на плажа се со претходна резервација и се доплаќа. Отворени и затворени базени, базени за деца, лизгалки на вода, фитнес центар, турска бања, сауна, тениски терени, пинг-понг, стрелање, мини голф, одбојка на плажа, кошарка се вклучени во цената. Се доплаќа за: опрема, осветлување на светлина за тениските терени и часови за тенис, масажа и СПА центар, спортови на вода, часови за нуркање. Забавни програми со професионален тим во текот на денот и забавни програми во вечерните часови. Мини клуб за деца од 04 – 12 години со различни програми, игралиште, мини Диско во вечерните часови.

12.LIMAK LARA DE LUXE 5* (LARA

Цена од 2272еур (бесплатно прво дете до 14год. и второ дете до 7год.)

Хотелот е лоциран во областа Лара на 15 км од аеродромот во Анталија и 25 км од центарот на Анталија. Ултра Сѐ вклучено – шведска маса за појадок, доцен појадок, ручек, ужини наутро и попладне, вечера и ужина касно навечер, домашни и стандардни увозни алкохолни и безалкохолни пијалоци, пеглање две парчиња облека по лице, свежо цедени сокови за појадок. Не е вклучено: домашни и увозни пијалоци флаширани пијалоци, свежo цедени сокови, луксузни увозни пијалоци, спакуван сладолет во баровите. À la Carte рестораните се со резервација однапред и со доплата, услуга во соба.

Хотелска приватна песочна плажа. Лежалки, чадори и крпи за на плажа не се наплаќаат. Приватни павилјони на плажа со претходна резервација и со доплата.Отворени и затворени базени за деца и возрасни, аква парк со 9 тобогани и 1 тобоган на затворениот базен, турска бања, сауна, фитнес, тениски терени, осветлување за тениски терени, сквош, пинг понг. СПА центар, масажа, часови за тенис и опрема, опрема за сквош, спортови на вода, билијард, куглање се со доплата. Забавни програми во текот на денот и навечер, мини клуб за деца од 4-12 години и јуниор клуб за деца од 13 до 16 години со специјални програми.

13.RIXOS SUNGATE 5* (KEMER) – цената важи до 10.05.2021

Цена од 2115 еур (бесплатно 2 деца до 11год.)

Прекрасна местоположба покрај километриска плажа во Кемер, планинските врвови како круна и густината од зеленило  е вистинската слика за името Sungate. На една површина од 250.000 м2 каде овој ресорт е изграден секојдневно има по нешто за разоткривање и истражување. Десетици базени, 11 тобогани, многу барови и ресторани, разновидната храна ,пијалоци и забава се безбројните задоволства од Ultra All Inclusive пакетот. На вас Ви преостанува да го почуствувате максимумот во овој прекрасен ресорт каде забавата никогаш не завршува. Ултра Се Вклучено-појадок, доцен појадок, ручек, вечера, алкохолни и безалкохолни пијалоци, барови околку базенот и на плажа, пијалоци во Диско бар до 03.00час, сладолед во одредени часови од денот, свежо цедени сокови

Базени за возрасни и деца, забава во текот на денот и вечерни шоу програми, одбојка на плажа, кошарка, билијард, сауна, турска бања, мини клуб за деца,