Атракција – Едночасовно нуркање во Охридско езеро

Уникатно доживување само за вас во Охрид! Резервација на 071/451-633

Едночасовно нуркање во Охридско езеро

Редовна цена – 4.960 мкд

Цена со попуст 2.900 мкд

ИНФО НА 071/451-633 или 02/2774-371

 

Оваа пролет и лето посетете го Охрид и доживејте  нова авантура.

Уживајте во ова адреналинска подводна атракција. Еден час нуркање со комплетна нуркачка опрема, а и многу подводни професионални фотографии. Целата авантура трае околу 3 часа и немора да сте вешт пливач за оваа активност, нуркаат и луѓе што незнаат да пливаат. Само не треба да имате страв од вода и да се препуштите на нашиот професионален тим кој 20 години се занимава со нуркање .

Вклучено во цена:

 • Цената е со 40% попуст
 • Нуркачка опрема
 • Инструктор
 • Еден час подводно уживање
 • Диплома за успешно пробно нуркање
 • Овошје
 • Сок
 • Кафе
 • Професионални подводни фотографии
 • Едно видео од нуркањето
 • Трансфер од сместувањето со резервација минимум неколку дена претходно

Напомена: Турите се организираат до 31.09.2021

За да ја резервирате и уплатите ова атракција не треба да сте вешт пливач, туку е потребно да сте во нормална здравствена состојба и да ја поседувате желбата за нуркање. При нуркањето вие имате постојано присуство на инструктор, кој ви гарантира максимална безнедност и забава.

ПОБАРАЈТЕ ДРУГА АТРАКЦИЈА НА ЛИНКОТ