Aparthotel & Spa Zoned 4*

129 денови

Опис на сместување: Apart &am...

40,00

Aparthotel Agape 3+*

102 денови

Aparthotel Agape 3+* Се наоѓа на многу добра локација...

68,00

Hotel Club A 3* (за минимум 7 ноќевања )

108 денови

Копаоник со право го заслужува св...

52,00

HOTEL CLUB A 3* (Цени за краток престој )

97 денови

Копаоник со право го заслужува св...

93,00

Hotel Kraljevi Cardaci Spa 4*

126 денови

Копаоник со право го заслужува св...

53,00

Hotel Putnik 4*

124 денови

Хотел Путник се наоѓа во најубавиот дел на п...

80,00

Milmari Resort & Spa 3+*

120 денови

Копаоник со право го заслужува св...

90,00

Mona 4*+

105 денови

Златибор е место каде е најдобро сочувана с...

41,00

Regnum 5* – Банско

106 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

122,00310.279,00

Vila Ras

171 денови

Копаоник со право го заслужува св...

24,00

VIP CASA CLUB

181 денови

Во самиот центар на Златибор, во непосредна ...

69,00

Zlatibor Mountain Resort & Spa 5*

49 денови

Локација: Хотелот е сместен во срц...

209,00
SALE

Вила Јагода и Малина – Боровец

95 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

80,00177,00
Мурите

МУРИТЕ 4*-БАНСКО

441 денови

Банско претставува совршен...

47,00437,00