Апарт хотел Голден Резиденс – Пефкохори лето 2023

126 денови

Пефкохори- доколку би го превеле н...

200,00690,00

АПАРТХОТЕЛ ZEPPOS – НЕА МАРМАРАС

84 денови

Неа Мармарас е едно од најпознатите туристи...

138,00439,00

Вила “ISI Lux” – Неа Потидеа

119 денови

Неа Потидеа е едно од најубавите места на Ха...

170,00740,00

ВИЛА “MARIA LUX” – ХАНИОТИ

127 денови

Ханиоти се наоѓа на 105км јужно од Солун, поме...

210,00745,00

ВИЛА SAVVAS – ДАСИА КРФ

126 денови

Дасиа се наоѓа во центарот на исто...

125,00320,00

ВИЛА SOLE A MARE – НЕОС МАРМАРАС

130 денови

Неос Мармарас, сместен амфитеатрално меѓу б...

5,00800,00

ВИЛА STAVROS – НЕА КАЛИКРАТИЈА

132 денови

Неа Каликратија е град со многубро...

158,00399,00