SALE

Potidea Golden Beach – Неа Потидеа

112 денови

Potidea Golden Beach – Неа Потидеа, Касандра Локациј...

89,00409,00

Вила LITCA 2 – Неа Флогита

126 денови

НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на з...

70,00470,00

ВИЛА SOLE A MARE – НЕОС МАРМАРАС

130 денови

Неос Мармарас, сместен амфитеатрално меѓу б...

230,00760,00
ФЛОГИТА

Вила Ана – Неа Флогита

133 денови

 Неа Флогита е прекрасно ...

178,00549,00
SALE

Вила Билис- Јерисос

133 денови

Јерисос е едно од најголемите туристички ме...

142,50599,00

Вила Ваиа- Јерисос

120 денови

Јерисос е едно од најголемите туристички ме...

190,00570,00
Вила Галини

ВИЛА ГАЛИНИ – КАЛИТЕА

133 денови

Калитеа е туристичко место кое се наоѓа на 70...

79,00429,00

ВИЛА ЕВИ 2 – НЕА КАЛИКРАТИЈА

130 денови

Првото туристичко м...

200,00700,00

Вила Мариа – Јерисос

120 денови

Јерисос е едно од најголемите туристички ме...

190,00580,00

Вила Мариа Пашалиду – Неа Рода

120 денови

Живописното приморско место Неа Рода

280,00700,00

ВИЛА МЕРСИНИС – НЕОС МАРМАРАС

130 денови

Неос Мармарас, сместен амфитеатр...

200,00700,00

ВИЛА НАТАША – ХАНИОТИ

142 денови

Ханиоти се наоѓа на 105км јужно од Солун, поме...

100,00590,00

ВИЛА СОФИЈА – ХАНИОТИ

127 денови

За многу туристи, Ханиоти претставува "един...

90,00430,00

Вила Цимбукас – Неа Флогита

133 денови

Неа Флогита е прекрасно место кое ...

147,00