Вила Јагода и Малина – Боровец

95 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

89,00196,00

ХОТЕЛ БОРОВЕЦ ХИЛС 5*

121 денови

Еден од најмодерните високопланински хотел...

81,00692,00
Иглика

ХОТЕЛ ИГЛИКА ПАЛАС 4*

78 денови

Hotel Iglika Palace е сместен во центарот н...

83,00510,00

ХОТЕЛ ЈАНАКИЕВ 4*

121 денови

Клуб хотелот „Јанакиев“ со четири ѕвезди е...

128,00457,00

ХОТЕЛ ЛИОН 4*

94 денови

Hotel Lion се наоѓа во мирниот дел на Б...

63,00367,00
SALE

Хотел Мура 3* – Боровец

140 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

65,00321,00

Хотел Самоков 4*- Боровец

76 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

72,00183,00