❄ SKI OPENING – KOPAONIK ❄ 08.12-11.12.2022

3 денови

<...

85,00130,00

8 ми Декември Интерхотел 4* – Сандански 08-11.12.2023

3 денови

Интерхотел **** Сандански е најголемиот СПА к...

320,00
SALE

БУКУРЕШТ И ТРАНСИЛВАНИЈА ЗА CHRISTMAS MARKET (СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА)

3 денови

Романија — земја во југоисточна Европа. Гра...

41,00169,00

Виена – CHRISTMAS MARKET (07-11.12) СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА – РАСПРОДАДЕНА

4 денови

ВИЕНА – Престолнина на една од најзначајни...

50,00209,00

ЗАГРЕБ – CHRISTMAS MARKET (СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА)

3 денови

Празничната атмосфера е спектакл к...

60,00189,00

ПРАГА – CHRISTMAS MARKET (07.12-10.12) СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

3 денови

Прага – сместена во срцето на Европа, плени ...

41,00186,00