Анталија програма – Лето 2021

Анталија, величествен град сокриен под прекрасните плажи, луксузни хотели кои ви нудат сѐ што ќе посакате.Исто така има и многу богат ноќен живот. Особено во текот на летните месеци кога улиците и клубовите се преполни со туристи. Има и места со жива музика, а ако сакате рок, техно и хип-хоп, имате безброј опции. Овде ноќните клубови прават тематски забави, танцувачки перформанси, и отворени се до раните утрински часови.
Спакувајте ги своите куфери и се гледаме во Турција!

ЦЕНИ ОД 384 евра ПО ЛИЦЕ

SHARE
  • Дестинација:Турција
  • Траење:141 денови
  • ДАТУМИ : May 13 - Oct 01
  • ЦЕНА :

    384,00