Автобуски Превоз,Туристичка такса

Автобускиот превоз и туристичката такса во повеќето летни понуди за Грција, Албанија и Македонија не се вклучени во цената на аранжманот и потребно е да се доплатат дополнително.

Доколку ви е потребен автобуски превоз се што треба да направите е да си ја одберете услугата (односно дестинацијата за која ви е потребен превозот)  да ја одберете количина (за колку лица ви е потребен превоз )и да стиснете на копчето резервирај за ја уплатите избраната услугата.

Исто така за доплата на туристичката такса треба  да ја одберете услугата ( туристичка такса) да ја наведете количината ( односно бројот на ноќевања)  да стиснете на копчето резервирај и да си ја уплатите избраната услугата.

 

SHARE
  • Дестинација:Албанија, Грција
  • Траење:167 денови
  • ДАТУМИ : Мај 17 - Окт 31
    • Автобуски превоз:
  • ЦЕНА :

    0,5099,00

Исчисти
Одберете количина

Цена за Автобуски превоз:

Јонски брег  –  Превоз за возрасен 55€

Јонски брег – Деца до 12 години 45€

Касандра – Превоз за возрасен 40€

Касандра – Деца до 12 години 30€

Ситонија – Превоз за возрасен 35€

Ситонија – Деца до 12 години 25€

Атос – Превоз за возрасен 35€

Атос – Деца до 12 години 25€

Крф – Ипсос – Превоз за возрасен 70€

Крф – Ипсос – Деца до 12 години 50€

Кефалонија Превоз за возрасен 99€

Кефалонија – Деца до 12 години 70€

Амулијани – Превоз за возрасен 50€

Амулијани – Деца до 12 години 35€

Албанија – Превоз за возрасен 50€

Албанија – Деца до 12 години 40 €

Дете до 2 години (без седиште) – бесплатно

Туристичка такса:

Tуристичка такса 0,50 евра по студио/апартман на ден

 

 

Исчисти
Одберете количина