ФЛОРА КОМПЛЕКС 4* – Боровец

120 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

70,00216,00

Хотел Иглика Палас 4* – Боровец

112 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

61,00281,50

Хотел Самоков 4*- Боровец

112 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

64,00174,00