Apart hotel & Spa ZONED

91 денови

Копаоник со право го заслужува св...

44,00570,00

Apart Hotel Villa Trag 3*

150 денови

Копаоник со право го заслужува св...

72,50283,00

Casa Karina 4* – Банско

120 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

63,00356,00

Hotel Club A 3* (за минимум 7 ноќевања )

122 денови

Копаоник со право го заслужува св...

64,00359,00

HOTEL CLUB A 3* (Цени за краток престој )

66 денови

Копаоник со право го заслужува св...

114,00359,00

Hotel Rtanj

151 денови

Копаоник со право го заслужува св...

140,00415,00
Хотел

Mountain Paradise 4* – Банско

92 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

52,00292,00

Regnum 5* – Банско

111 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

130,00480,00
Викенд

Sunrise 4*- Банско

93 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

70,00348,00
SALE

Вила Јагода и Малина – Боровец

135 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

89,50196,00

Вила Рас – Цени за наем на студио за 7 ноќевања

154 денови

Копаоник со право го заслужува св...

148,00706,00

Вила Рас – Цени за наем на студио на ден

154 денови

Копаоник со право го заслужува св...

25,00114,00

Гранд Хотел 4*- Банско

120 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

62,00419,00

КОРАБ ТРНИЦА – МАВРОВО

75 денови

Кораб Трница - Маврово, во срцето на Горна Ре...

31,0068,00