Apart hotel & Spa ZONED

91 денови

Копаоник со право го заслужува св...

44,00570,00

Apart Hotel Villa Trag 3*

150 денови

Копаоник со право го заслужува св...

72,50283,00

Hotel Club A 3* (за минимум 7 ноќевања )

122 денови

Копаоник со право го заслужува св...

64,00359,00

HOTEL CLUB A 3* (Цени за краток престој )

66 денови

Копаоник со право го заслужува св...

114,00359,00

Hotel Kraljevi Cardaci Spa 4*

112 денови

Копаоник со право го заслужува св...

60,00505,00

Hotel Rtanj

151 денови

Копаоник со право го заслужува св...

140,00415,00

Milmari Resort & Spa 3+*

121 денови

Копаоник со право го заслужува св...

93,00311,00

Вила Рас – Цени за наем на студио за 7 ноќевања

154 денови

Копаоник со право го заслужува св...

148,00706,00

Вила Рас – Цени за наем на студио на ден

154 денови

Копаоник со право го заслужува св...

25,00114,00

КОРАБ ТРНИЦА – МАВРОВО

75 денови

Кораб Трница - Маврово, во срцето на Горна Ре...

31,0068,00

ПАНОРАМА ХОТЕЛ 4* – КРУШЕВО

135 денови

Хотел Панорама 4* - Крушево е лоциран на пади...

80,00160,00

ПОПОВА КУЛА – Викенд дестинација 2021 и 2022

241 денови

Попова Кула Македонија Околинат...

54,00194,00

Хотел АРЕНА -Попова Шапка

76 денови

Хотел и Спа Арена се наоѓа на познатиот маке...

71,50143,00

Хотел Бистра-Маврово

85 денови

Хотелот Бистра е сместен во ...

59,00287,00