Атракција – АТВ авантури во Охрид и Галичица

183 денови

АТВ авантури во Охрид и Гал...

41,00181,00
41% OFF

Атракција – Едночасовно нуркање во Охридско езеро

152 денови

Едночасовно нуркање во Охр...

47,00

Атракција – Летање со параглајдер во Македонија

183 денови

Атракција - летање со параг...

49,0065,00

КОРАБ ТРНИЦА – МАВРОВО

60 денови

Кораб Трница - Маврово, во срцето на Горна Ре...

23,0067,00

Лаки хотел & СПА 4* – Охрид

153 денови

Лаки хотел & СПА 4*  - Охрид е микс на Западн...

50,00200,00

ПАНОРАМА ХОТЕЛ 4* – КРУШЕВО

152 денови

Хотел Панорама 4* - Крушево е лоциран на пади...

70,00140,00

ПОПОВА КУЛА – Викенд дестинација 2021

241 денови

Попова Кула Македонија Околината на Винар...

30,0069,00

ХОТЕЛ AQUALINA 4*- ОХРИД

44 денови

Хотелот „Аквалина“ располага со сопствена...

39,0092,00

ХОТЕЛ BELVEDERE – ОХРИД

60 денови

Хотел Белведере е сместен во борова шума во ...

26,0032,00

Хотел АРЕНА 4* за 11-Октомври

7 денови

Хотел АРЕНА ТЕТЕКС 3* се наоѓа на прва линија...

20,0025,00

Хотел Аура 4* – Охрид

14 денови

Хотел Аура 4* - Охрид се наоѓа во непосредна б...

27,00123,00

Хотел Инекс Горица 5* Охрид

117 денови

Хотел Инекс Горица 5* Охрид -  Хотел...

67,00153,00

Хотел КОНАК 4* ЗА 11- Октомври

7 денови

Хотел Конак 3* е модерен, планински објект, с...

15,00

Хотел Пела 4* – Охрид

121 денови

Хотел Пела 4* - Охрид е лоциран во близина на ...

30,0078,00