Вила ,,Еva 2 ” – Неа Флогита

133 денови

НЕА ФЛОГИТА, турис...

100,00570,00

Вила “ISI Lux” – Неа Потидеа

119 денови

Неа Потидеа е едно од најубавите места на Ха...

170,00740,00

ВИЛА “MARIA LUX” – ХАНИОТИ

127 денови

Ханиоти се наоѓа на 105км јужно од Солун, поме...

210,00745,00

ВИЛА SAVVAS – ДАСИА КРФ

126 денови

Дасиа се наоѓа во центарот на исто...

125,00320,00

ВИЛА SOLE A MARE – НЕОС МАРМАРАС

130 денови

Неос Мармарас, сместен амфитеатрално меѓу б...

5,00800,00

Вила Александра – Тасос – Скала Потамиа

119 денови

Едно од најубавите грчки острови Тасос, пре...

149,00499,00

ВИЛА АЛКАНО – НЕОС МАРМАРАС

130 денови

Неос Мармарас, сместен амфитеатрално меѓу б...

200,00700,00