Casa Karina 4* – Банско

120 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

63,00356,00
Хотел

Mountain Paradise 4* – Банско

92 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

52,00292,00

Regnum 5* – Банско

111 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

130,00480,00
Викенд

Sunrise 4*- Банско

93 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

70,00348,00
SALE

Вила Јагода и Малина – Боровец

135 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

89,50196,00

Гранд Хотел 4*- Банско

120 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

62,00419,00
Мурите

МУРИТЕ 4*-БАНСКО

78 денови

Банско претставува совршен...

36,00415,00

ФЛОРА КОМПЛЕКС 4* – Боровец

120 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

70,00216,00

Хотел Бугарија 4*- Банско

135 денови

Банско претставува совршен микс на традици...

64,00240,00

Хотел Иглика Палас 4* – Боровец

112 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

61,00281,50

Хотел Камелиа Комплекс 4* – Пампорово

76 денови

Хотел Камелиа Комплекс 4*<...

78,00402,50
SALE

Хотел Мура 3* – Боровец

140 денови

Боровец, познат и како Чамкорија д...

50,00228,00

Хотел Орловец 5* – Пампорово

130 денови

Хотел Орловец 5* e модерно планинск...

78,00250,50

ХОТЕЛ ОРФЕЈ 4* – ПАМПОРОВО

81 денови

Хотел Орфеј 4*- се наоѓа на 300 метри ...

70,00384,00