fbpx
Најди веднаш

Водич

Во Краков

ЗОШТО ВО КРАКОВ ?

КРАКОВ Краков е град во јужниот дел на Полска. Се наоѓа над реката Висла. Во минатото била престолнина на Полска. Денеска во него живеат околу 750 000 жители. Површината на…

Read More

ПАРИЗ – градот на светлината

Париз, Франција Париз - градот на светлината со право го носи овој епитет. Со својата единствена архитектура, големите плоштади и старите знаменитости претставува еден од најкомплетните градови на Светот. На овој…

Read More

Која

Санторини… Прекрасна глетка која ви го одзема здивот

 Санторини Издигнувајќи се од сините води на Егејското море, тркалезниот архипелаг на вулкански острови, 200 километри југоисточно од копното на Грција, со своите живописни и разнобојни карпи раскажува своја историја.…

Read More

Тајланд

Тајланд – Местото каде се среќава егзотиката со божествена убавина

Тајланд Патувањето во земјата на храмовите, лудиот ноќен живот, будизмот, волшебните острови, занесните плажи, кристалното море... Земјата на ,,слободата и насмевките” како што популарно го нарекуваат Тајланд ќе ви овозможи…

Read More