TROPITEL SAHL HASHESH BAY 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотел Tropitel се наоѓа во светски познатата туристичка дестинација Sahl Hasheesh, 14 км јужно од Хургада. Хотелот овозможува магичен поглед кон Црвеното море, импресивен избор на ресторани и барови, прекрасна плажа, модерно уредени соби и многубројни рекреативни програми и активности за сите гости.

TROPITEL SAHL HASHESH BAY 5*

Хотел Tropitel се наоѓа во светски познатата туристичка дестинација Sahl Hasheesh, 14 км јужно од Хургада. Хотелот овозможува магичен поглед кон Црвеното море, импресивен избор на ресторани и барови, прекрасна плажа, модерно уредени соби и многубројни рекреативни програми и активности за сите гости. Хотелот има сопствена песочна плажа. Гостите на располагање имаат: четири барови, три ресторани од кои едниот е главен ресторан, а другите двва a la carte (италијански и мексикански), 3 отворени базени, детски базен, детски клуб, фитнес центар, бизнис центар. За љубителите на спортските активности хотелот нуди можност за одбојка на плажа,пинг понг, аквабик, теретана, тенис, возење на велосипед, билијарт, а за оние кои сакаат да се релаксираат хотелот овозможува релаксирање во џакузи на отворено.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
DELUXE ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 580 580 585 613 613 626 652 652 652 652 652 639 613 613
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 400 400 402 416 416 423 436 436 436 436 436 429 416 416
Еднокреветна соба 783 783 792 836 836 858 902 902 902 902 902 880 836 836
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 501 501 506 528 528 539 561 561 561 561 561 550 528 528
Трет возрасен 567 567 572 600 600 613 639 639 639 639 639 626 600 600
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
DELUXE SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 613 613 618 646 646 659 685 685 685 685 685 672 646 646
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 416 416 419 433 433 439 452 452 452 452 452 446 433 433
Еднокреветна соба 882 882 880 869 869 891 935 935 935 935 935 913 869 869
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 551 551 550 544 544 555 577 577 577 577 577 566 544 544
Трет возрасен 600 600 605 632 632 646 672 672 672 672 672 659 632 632
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SUPERIOR DELUXE SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 646 646 651 678 678 691 718 718 718 718 718 705 678 678
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 433 433 435 449 449 455 469 469 469 469 469 462 449 449
Еднокреветна соба 849 849 858 902 902 924 967 967 967 967 967 945 902 902
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 534 534 539 561 561 572 593 593 593 593 593 582 561 561
Трет возрасен 632 632 638 665 665 678 705 705 705 705 705 691 665 665
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY DBL ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 751 751 759 803 803 823 862 862 862 862 862 843 803 803
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 485 485 489 511 511 521 541 541 541 541 541 531 511 511
Трет возрасен 737 737 746 790 790 810 849 849 849 849 849 829 790 790
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219