TITANIC RESORT & AQUA PARK 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Titanic Resort & Aqua Park се наоѓа околу 20 минути пешачење од Jungle  Аqua Park со  отворен загреан базен, аква парк и затворен базен. Хотелот зафаќа 4 спрата и реновиран во 2004 година.Хотелот  е на 14 километри од центарот на Хургада. Титаник Resort & Aqua Park е поврзан со други делови на Хургада поради автобуска станица која се наоѓа во близина.

TITANIC RESORT & AQUA PARK 4*

Titanic Resort & Aqua Park се наоѓа околу 20 минути пешачење од Jungle  Аqua Park со  отворен загреан базен, аква парк и затворен базен. Хотелот зафаќа 4 спрата и реновиран во 2004 година.

Хотелот  е на 14 километри од центарот на Хургада. Титаник Resort & Aqua Park е поврзан со други делови на Хургада поради автобуска станица која се наоѓа во близина.

Сите соби се со балкон, освелтени со природна светлина, опремени се со  ТВ, клима и минибар, сеф и гардероба , тоалет со  фен и туш.
Титаник Аква Парк Ресортот има неколку ресторани и 6 барови.  Гостите исто така можат да уживаат во а la carte ресторан. Велнес центарot нуди голем број  третмани, вклучувајќи масажа.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 468 468 468 468 490 494 494 521 573 573 573 486 468 468
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 344 344 344 344 355 357 357 370 396 396 396 353 344 344
По лице во еднокреветна соба 534 534 534 534 556 560 560 586 639 639 639 551 534 534
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 377 377 377 377 388 390 390 403 429 429 429 385 377 377
По лице во трокреветна соба 455 455 455 455 477 481 481 508 560 560 560 473 455 455
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 534 534 534 534 556 560 560 604 639 639 639 551 534 534
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 377 377 377 377 388 390 390 412 429 429 429 385 377 377
Трет возрасен 521 521 521 521 543 547 547 591 626 626 626 538 521 521
Прво дете од 2- 13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k