TITANIC PALACE RESORT 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Се наоѓа во Хургада во регионот на Црвеното Море, 15 км одалечен од Нова Марина, Titanic palace се одликува со отворен базен и поглед на базенот. Хотелот располага со најголемиот воден парк во Хургада. Секоја соба во хотелот е современо опремена со телевизор со рамен екран, минибар, сеф и климатизација. Располага со 878 соби и апартмани секоја со сопствена тераса. 

TITANIC PALACE RESORT 5*

Се наоѓа во Хургада во регионот на Црвеното Море, 15 км одалечен од Нова Марина, Titanic palace се одликува со отворен базен и поглед на базенот. Хотелот располага со најголемиот воден парк во Хургада. 
Секоја соба во хотелот е современо опремена со телевизор со рамен екран, минибар, сеф и климатизација. Располага со 878 соби и апартмани секоја со сопствена тераса. 
Постои 24-часовна сувенирница банкомат, фризер.

Можете да играте тенис и тенис на маса во ова одморалиште, а областа е многу популарна за нуркање и сурфање на ветер. Остров Giftun е 18 км од Титаник палата хотелот, додека Окружниот суд на Хургада е 19 км од имотот. Најблискиот аеродром е Меѓународниот аеродром Хургада, 11 км од палатата Титаник.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 508 508 508 508 524 527 527 554 606 606 606 524 508 508
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 364 364 364 364 372 373 373 387 413 413 413 372 364 364
Еднокреветна соба 573 573 573 573 590 593 593 619 672 672 672 590 573 573
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 396 396 396 396 405 406 406 419 446 446 446 405 396 396
Трет возрасен 494 494 494 494 511 514 514 540 593 593 593 511 494 494
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
FAMILY ROOM Unit 1
Цена по лице во двокреветна соба 547 547 547 547 563 567 567 593 646 646 646 563 547 547
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 383 383 383 383 391 393 393 406 433 433 433 391 383 383
Трет возрасен 534 534 534 534 550 554 554 580 632 632 632 550 534 534
BUNGALOW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 573 573 573 573 590 593 593 619 672 672 672 590 573 573
Еднокреветна соба 639 639 639 639 655 659 659 685 737 737 737 655 639 639
FAMILY DBL ROOM 2 Units
Цена по лице во двокреветна соба 573 573 573 573 590 593 593 619 672 672 672 590 573 573
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 396 396 396 396 405 406 406 419 446 446 446 405 396 396
Трет возрасен 560 560 560 560 577 580 580 606 659 659 659 577 560 560
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219