THE THREE CORNERS OCEAN VIEW 4* – ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ЕЛ ГУНА

Three Corners Ocean View е adults-only хотел во El Gounа, кој се наоѓа на одлична локација во Abu Tig Marini, со поглед на море од една страна, а од друга страна со поглед кон пристаништето кое го красат луксузните и елегантни јахти. Хотелот поседува ресторан кој организира прекрасни вечери со различни специјалитети од интернационалната кујна. Хотелот има отворен базен.

THE THREE CORNERS OCEAN VIEW 4*

Three Corners Ocean View е adults-only хотел во El Gounа, кој се наоѓа на одлична локација во Abu Tig Marini, со поглед на море од една страна, а од друга страна со поглед кон пристаништето кое го красат луксузните и елегантни јахти. Хотелот поседува ресторан кој организира прекрасни вечери со различни специјалитети од интернационалната кујна. Хотелот има отворен базен.

Услуга: All Inclusive

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM 3
Цена по лице во двокреветна соба 580 € 580 € 585 € 613 € 613 € 626 € 652 € 652 € 652 € 652 € 613 € 613 € 613 € 613 €
По лице во еднокреветна соба 711 € 711 € 717 € 744 € 744 € 757 € 783 € 783 € 783 € 783 € 744 € 744 € 744 € 744 €
Трет возрасен 567 € 567 € 572 € 599 € 599 € 613 € 639 € 639 € 639 € 639 € 599 € 599 € 599 € 599 €
SEA VIEW ROOM 3
Цена по лице во двокреветна соба 645 € 645 € 651 € 678 € 678 € 691 € 718 € 718 € 718 € 718 € 678 € 678 € 678 € 678 €
По лице во еднокреветна соба 843 € 843 € 848 € 875 € 875 € 889 € 915 € 915 € 915 € 915 € 875 € 875 € 875 € 875 €
Трет возрасен 632 € 632 € 638 € 665 € 665 € 678 € 705 € 705 € 705 € 705 € 665 € 665 € 665 € 665 €

 

Facebook35k
Instagram3k