SUNRISE SELECT ROYAL MAKADI 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

SUNRISE SELECT ROYAL MAKADI 5* Хотелот е лоциран во областа Makadi на 21км од аеродромот  и на 26км од центарот на Хургада. Хотелот на своите гости им нуди луксузен одмор со модерно опремени соби со големи балкони со панорамски поглед на Црвеното море. Хотелот има своја приватна песочна плажа со лежалки и чадори за сонце. […]

SUNRISE SELECT ROYAL MAKADI 5*

Хотелот е лоциран во областа Makadi на 21км од аеродромот  и на 26км од центарот на Хургада. Хотелот на своите гости им нуди луксузен одмор со модерно опремени соби со големи балкони со панорамски поглед на Црвеното море.

Хотелот има своја приватна песочна плажа со лежалки и чадори за сонце.

Собите се климатизирани и опремени со мини бар, сет за кафе и чај, телефон, тераса, бесплатен Wi-Fi, сателитска ТВ, сеф.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STD GARDEN ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 626 € 626 € 635 € 678 € 678 € 678 € 678 € 711 € 718 € 718 € 718 € 705 € 678 € 678 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 422 € 422 € 427 € 448 € 448 € 448 € 448 € 465 € 468 € 468 € 468 € 462 € 448 € 448 €
Еднокреветна соба 829 € 829 € 842 € 908 € 908 € 908 € 908 € 958 € 967 € 967 € 967 € 948 € 908 € 908 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 524 € 524 € 530 € 563 € 563 € 563 € 563 € 588 € 593 € 593 € 593 € 583 € 563 € 563 €
Трет возрасен 606 € 606 € 615 € 659 € 659 € 659 € 659 € 691 € 698 € 698 € 698 € 374 € 659 € 659 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
STD SEA VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 711 € 711 € 720 € 764 € 764 € 764 € 764 € 797 € 803 € 803 € 803 € 790 € 764 € 764 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 465 € 465 € 469 € 491 € 491 € 491 € 491 € 508 € 511 € 511 € 511 € 504 € 491 € 491 €
Еднокреветна соба 915 € 915 € 928 € 994 € 994 € 994 € 994 € 1043 € 1053 € 1053 € 1053 € 1033 € 994 € 994 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 567 € 567 € 573 € 606 € 606 € 606 € 606 € 631 € 636 € 636 € 636 € 626 € 606 € 606 €
Трет возрасен 691 € 691 € 700 € 744 € 744 € 744 € 744 € 777 € 783 € 783 € 783 € 770 € 744 € 744 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
FAMILY POOL VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 757 € 757 € 767 € 810 € 810 € 810 € 810 € 843 € 849 € 849 € 849 € 836 € 810 € 810 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 488 € 488 € 493 € 514 € 514 € 514 € 514 € 531 € 534 € 534 € 534 € 537 € 514 € 514 €
Трет возрасен 737 € 737 € 746 € 790 € 790 € 790 € 790 € 823 € 829 € 829 € 829 € 816 € 790 € 790 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
FAMILY GARDEN ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 744 € 744 € 753 € 797 € 797 € 797 € 797 € 829 € 836 € 836 € 836 € 823 € 797 € 797 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 481 € 481 € 486 € 508 € 508 € 508 € 508 € 524 € 527 € 527 € 527 € 521 € 508 € 508 €
Трет возрасен 724 € 724 € 733 € 777 € 777 € 777 € 777 € 810 € 816 € 816 € 816 € 803 € 777 € 777 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €

Facebook35k
Instagram3k