SUNRISE SELECT GARDEN BEACH 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот е лоциран во областа Safaga, на 15км од аеродромот и на 19км од центарот на Хургада. Овој елегантен комплекс со 5* има своја песочна плажа со бесплатни лежалки и чадори за сонце. Семејствата можат да уживаат во базените и во Aqua паркот, додека пак двојките и пријателите можат да се релаксираат на плажата ” само за возрасни”.

SUNRISE SELECT GARDEN BEACH 5*

Хотелот е лоциран во областа Safaga, на 15км од аеродромот и на 19км од центарот на Хургада. Овој елегантен комплекс со 5* има своја песочна плажа со бесплатни лежалки и чадори за сонце. Семејствата можат да уживаат во базените и во Aqua паркот, додека пак двојките и пријателите можат да се релаксираат на плажата ” само за возрасни”.

Собите се климатизирани и опремени со мини бар, сет за кафе и чај, телефон, тераса, бесплатен Wi-Fi, сателитска ТВ, сеф.

Услуга: All Inclusive

 Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STD GARDEN /POOL VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 626 € 626 € 632 € 665 € 665 € 665 € 665 € 687 € 691 € 691 € 691 € 683 € 665 € 665 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 422 € 422 € 425 € 442 € 442 € 442 € 442 € 453 € 455 € 455 € 455 € 451 € 442 € 442 €
Еднокреветна соба 829 € 829 € 499 € 888 € 888 € 888 € 888 € 921 € 928 € 928 € 928 € 915 € 888 € 888 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 524 € 524 € 359 € 553 € 553 € 553 € 553 € 570 € 573 € 573 € 573 € 567 € 553 € 553 €
Трет возрасен 606 € 606 € 612 € 645 € 645 € 645 € 645 € 667 € 672 € 672 € 672 € 663 € 645 € 645 €
STD SIDE SEA VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 659 € 659 € 665 € 698 € 698 € 698 € 698 € 720 € 724 € 724 € 724 € 715 € 698 € 698 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 439 € 439 € 442 € 458 € 458 € 458 € 458 € 469 € 471 € 471 € 471 € 467 € 458 € 458 €
Еднокреветна соба 860 € 860 € 870 € 919 € 919 € 919 € 919 € 956 € 963 € 963 € 963 € 948 € 919 € 919 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 539 € 539 € 544 € 569 € 569 € 569 € 569 € 587 € 591 € 591 € 591 € 583 € 569 € 569 €
Трет возрасен 638 € 638 € 645 € 678 € 678 € 678 € 678 € 700 € 705 € 705 € 705 € 699 € 678 € 678 €
STD DIRECT SEA VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 712 € 712 € 718 € 749 € 749 € 749 € 749 € 774 € 778 € 778 € 778 € 769 € 749 € 749 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 465 € 465 € 468 € 484 € 484 € 484 € 484 € 496 € 498 € 498 € 498 € 494 € 484 € 484 €
Еднокреветна соба 915 € 915 € 925 € 975 € 975 € 975 € 975 € 1008 € 1015 € 1015 € 1015 € 1001 € 975 € 975 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 567 € 567 € 572 € 597 € 597 € 597 € 597 € 613 € 617 € 617 € 617 € 610 € 597 € 597 €
Трет возрасен 690 € 690 € 697 € 730 € 730 € 730 € 730 € 752 € 756 € 756 € 756 € 748 € 730 € 730 €
FAMILY ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 742 € 742 € 749 € 783 € 783 € 783 € 783 € 804 € 808 € 808 € 808 € 800 € 783 € 783 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 480 € 480 € 484 € 501 € 501 € 501 € 501 € 511 € 513 € 513 € 513 € 509 € 501 € 501 €
Трет возрасен 724 € 724 € 730 € 764 € 764 € 764 € 764 € 785 € 789 € 789 € 789 € 781 € 764 € 764 €

Facebook35k
Instagram3k