SUNRISE HOLIDAYS 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот се наоѓа на 500 м од стариот центар на градот и на околу 4км од новиот центар. Има своја песочна плажа и вештачки остров кој има свои чадори за сонце и лежалки за гостите. Од содржините на овој хотел, на гостите им се достапни базени, терени за одбојка на песок, фитнес сала и теретана, пинг понг, билијарт, aqua центар, ресторани и барови, дискотека, спа центар, менувачница, сауна, масажа. Хотелот е идеален за оние кои сакаат мирен и спокоен одмор, како и за оние кои покрај одмор сакаат да се забавуваат и да уживаат во ноќниот живот во Хургада.

SUNRISE HOLIDAYS 5*

Хотелот се наоѓа на 500 м од стариот центар на градот и на околу 4км од новиот центар. Има своја песочна плажа и вештачки остров кој има свои чадори за сонце и лежалки за гостите. Од содржините на овој хотел, на гостите им се достапни базени, терени за одбојка на песок, фитнес сала и теретана, пинг понг, билијарт, aqua центар, ресторани и барови, дискотека, спа центар, менувачница, сауна, масажа. Хотелот е идеален за оние кои сакаат мирен и спокоен одмор, како и за оние кои покрај одмор сакаат да се забавуваат и да уживаат во ноќниот живот во Хургада.

Услуга: All Inclusive

All Inclusive
Термин од: 6/11/19 6/18/19 6/25/19 7/2/19 7/9/19 7/16/19 7/23/19 7/30/19 8/6/19 8/13/19 8/20/19 8/27/19 9/3/19
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 451 451 454 472 472 472 472 485 492 492 492 489 472
Еднокреветна соба 569 569 574 600 600 600 600 620 630 630 630 625 600
Трет возрасен 436 436 439 456 456 456 456 470 477 477 477 473 456
SUPERIOR DIRECT SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 492 492 495 513 513 513 513 475 533 533 533 530 513
Еднокреветна соба 630 630 636 661 661 661 661 682 692 692 692 687 661
Трет возрасен 477 477 480 497 497 497 497 511 518 518 518 514 497
FAMILY  ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 492 492 495 512 512 512 512 475 533 533 533 530 512
Трет возрасен 477 477 480 497 497 497 497 511 518 518 518 514 497
Четврт возрасен 457 457 454 472 472 472 472 485 492 492 492 489 472