SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот се наоѓа на 7 км од аеродромот и 1км од центарот на стариот дел на градот Хургада и Сакалa, со сопствена плажа. Во рамките на хотелот има неколку ресторани и барови, отворен базен, како и базен за деца, доктор на повик, кошаркарски и тениски игралишта, терени за скутер, билијард, салон со jacuzzi и масажa, мини клуб за деца како и анимација. Хотелот располага со 196 соби. Сите соби имаат клима, ТВ, купатило, телефон, мини бар, сеф и балкон. Услугата е All Inclusive (се вклучено) според правилата на хотелот, на база на шведска маса (самопослужување).

SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*

Хотелот се наоѓа на 7 км од аеродромот и 1км од центарот на стариот дел на градот Хургада и Сакалa, со сопствена плажа. Во рамките на хотелот има неколку ресторани и барови, отворен базен, како и базен за деца, доктор на повик, кошаркарски и тениски игралишта, терени за скутер, билијард, салон со jacuzzi и масажa, мини клуб за деца како и анимација. Хотелот располага со 196 соби. Сите соби имаат клима, ТВ, купатило, телефон, мини бар, сеф и балкон. Услугата е All Inclusive (се вклучено) според правилата на хотелот, на база на шведска маса (самопослужување).

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 363 363 363 363 363 370 383 383 383 383 383 363 363 363
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 291 291 291 291 291 295 301 301 301 301 301 291 291 291
По лице во еднокреветна соба 435 435 435 435 435 444 462 462 462 462 462 435 435 435
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 327 327 327 327 327 332 341 341 341 341 341 327 327 327
Трет возрасен 350 350 350 350 350 357 370 370 370 370 370 350 350 350
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219