SUNNY DAYS EL PALACIO 4*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот е лоциран покрај тиркизно сината вода на Црвеното море, која го опкружува хотелот од исток и југ со природна лагуна која навлегува во хотелскиот комплекс. Се наоѓа во Sakali, на 10 минути од аеродромот и на само неколку минути од центарот на градот. Хотелот поседуба сопствена песочна плажа, ресторани, главен ресторан, лоби бар, бар на плажа, бар покрај базен. Во хотелот има отворен базен и детски базен, приватна плажа, клуб за здрава храна, сауна, масажа, fitness центар, игралиште за деца, пинг понг, билијарт, салон за убавина, златари, книжара и продавници.

SUNNY DAYS EL PALACIO 4*

Хотелот е лоциран покрај тиркизно сината вода на Црвеното море, која го опкружува хотелот од исток и југ со природна лагуна која навлегува во хотелскиот комплекс. Се наоѓа во Sakali, на 10 минути од аеродромот и на само неколку минути од центарот на градот. Хотелот поседуба сопствена песочна плажа, ресторани, главен ресторан, лоби бар, бар на плажа, бар покрај базен. Во хотелот има отворен базен и детски базен, приватна плажа, клуб за здрава храна, сауна, масажа, fitness центар, игралиште за деца, пинг понг, билијарт, салон за убавина, златари, книжара и продавници.

Услуга: All Inclusive

SUNNY DAYS EL PALACIO 4* – Hurgada
All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 363 363 363 363 363 370 383 383 383 383 383 363 363 363
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 291 291 291 291 291 295 301 301 301 301 301 291 291 291
По лице во еднокреветна соба 435 435 435 435 435 444 462 462 462 462 462 435 435 435
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 327 327 327 327 327 332 341 341 341 341 341 327 327 327
По лице во трокреветна соба 350 350 350 350 350 357 370 370 370 370 370 350 350 350
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
DELUXE ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 396 396 396 396 396 402 416 416 416 416 416 396 396 396
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 308 308 308 308 308 311 318 318 318 318 318 308 308 308
По лице во eднокреветна соба 481 481 481 481 481 492 514 514 514 514 514 481 481 481
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 350 350 350 350 350 356 367 367 367 367 367 350 350 350
Трет возрасен 383 383 383 383 383 389 402 402 402 402 402 383 383 383
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k