SULTAN BAY HOTEL 4 * Хотели – Египет – Ел Гоуна

Хотелскиот комплекс изграден во традиционалниот египетски стил се наоѓа во модерниот туристички град-ресорт El Gouna, на околку 20км од аеродромот во Хургада. Хотелот е сместен во централниот дел Kafr El Gouna, со поглед кон тиркизната лагуна и опкружен со многу палми и цвеќиња, кои се вистински рај за очи и душа. Хотелот поседува мала плажа, додека пак до плажата Zeytouna гостите се пренесуваат со suttle борд. Хотелот поседува: базен, ресторан, како и ресторан на плажата Zeytouna.

SULTAN BAY HOTEL 4 *

Хотелскиот комплекс изграден во традиционалниот египетски стил се наоѓа во модерниот туристички град-ресорт El Gouna, на околку 20км од аеродромот во Хургада. Хотелот е сместен во централниот дел Kafr El Gouna, со поглед кон тиркизната лагуна и опкружен со многу палми и цвеќиња, кои се вистински рај за очи и душа. Хотелот поседува мала плажа, додека пак до плажата Zeytouna гостите се пренесуваат со suttle борд. Хотелот поседува: базен, ресторан, како и ресторан на плажата Zeytouna.

Услуга: All Inclusive

All Inclusive 
Термин од: 6/12/19 6/19/19 6/26/19 7/3/19 7/10/19 7/17/19 7/24/19 7/31/19 8/7/19 8/14/19 8/21/19 8/28/19 9/4/19
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468 468
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
По лице во еднокреветна соба 593 593 593 593 593 593 593 593 593 593 593 593 593
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 406 406 406 406 406 406 406 406 406 406 406 406 406
Трет возрасен 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455 455
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

 

 

Facebook35k
Instagram3k