STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Овој Ресорт се наоѓа во заливот Макади на Црвеното Море и има голем базенски комплекс. Постои гребен по должината на песочна плажа на одморалиштето, каде што можете да уживате во нуркањето.

STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA 5*

Овој Ресорт се наоѓа во заливот Макади на Црвеното Море и има голем базенски комплекс. Постои гребен по должината на песочна плажа на одморалиштето, каде што можете да уживате во нуркањето.

Сите соби во хотелот имаат свои балкони и плазма телевизори. Тие се опремени со мини бар и сеф. Клима и големи прозорци се стандардни во сите соби. Хотелот располага со сопствен трговски центар од 380 метри и спа со сезонски затворен базен. Гостите можат да вежбаат во салата на одморалиштето, да играат тенис или едноставно да се релаксираат во сауна. Хургаде Центар е 40-минутно возење од хотелот. Аеродромот Хургада е 30 минути возење со автомобил. Дестинацијата на Макади бег е одличен избор за патници заинтересирани за нуркање, нуркање околу коралните гребени и плажи.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD GARDEN ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 494 494 494 494 527 534 534 583 593 593 593 560 494 494
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 357 357 357 357 373 377 377 401 406 406 406 390 357 357
Еднокреветна соба 632 632 632 632 682 691 691 763 777 777 777 729 632 632
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 426 426 426 426 451 455 455 491 498 498 498 474 426 426
Трет возрасен 475 475 475 475 508 514 514 563 573 573 573 540 475 475
Прво дете од 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Прво дете од 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
POOL VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 514 514 514 514 547 554 554 603 613 613 613 580 514 514
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 367 367 367 367 383 387 387 411 416 416 416 400 367 367
Еднокреветна соба 659 659 659 659 708 718 718 794 810 810 810 759 659 659
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 439 439 439 439 464 469 469 507 515 515 515 489 439 439
Трет возрасен 494 494 494 494 527 534 534 583 593 593 593 560 494 494
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SEA VIEW ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 534 534 534 534 567 573 573 623 632 632 632 600 534 534
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 377 377 377 377 393 396 396 421 426 426 426 410 377 377
Еднокреветна соба 691 691 691 691 741 751 751 740 737 737 737 722 691 691
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Второ дете од 7-13.99 455 455 455 455 480 485 485 480 478 478 478 471 455 455
Трет возрасен 514 514 514 514 547 554 554 603 613 613 613 580 514 514
Прво дете од 2-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219

 

Facebook35k
Instagram3k