СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ХОТЕЛИ ГРЦИЈА ЛЕТО 2019

Халкидики како најблиска, но и најубава летна дестинација е секогаш одличен избор. Ова лето сакате да бидете близу, но на убаво море, во прекрасен хотел, а да платите поевтино?!
Искористете ја нашата специјална понуда за 10 хотели на првиот крак и јавете се на 071/451-633 или 02/2774-371 за резервација. Кој и да го одберете нема да погрешите!

СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ХОТЕЛИ ГРЦИЈА ЛЕТО 2019

25% попуст за резервации направени до 03/06/2019

 

 

1.ELINOTEL APOLOMARE 5* – Ханиоти

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 13.99-БЕСПЛАТНО

20% попуст за резервации направени до 03/06/2019   

Важи за престој  19/5-31/5; 17/06-22/06; 28/09-14/10

HB = UAI за резервации до 03.06, за престој до 31/05 или од 01/06-07/06

 

Тип на соба Услуга 25.04-23.05 минимум 3 ноќи 24.05-17.06 минимум 3 ноќи 18.06-09.07 минимум 4 ноќи 10.07-24.07 & 16.08-29.08 минимум 5 ноќи 25.07-15.08 минимум 7 ноќи 30.08-20.09 минимум 5 ноќи
Double room with garden view HB 61,70 71,60 102,90 146,40 160,20 99,70
Double room with sea view HB 67,30 81,60 112,80 159,60 174,60 112,80
Superior double room with garden view HB 62,90 76,60 114,70 161,70 176,60 105,50
Superior double room with sea view HB 69,70 86,60 122,80 177,00 193,30 119,70
Family room with garden view HB 78,40 94,10 130,90 198,20 216,90 128,80
Family room with side sea view HB 86,10 102,20 140,70 210,80 229,90 137,60
Family suite with two bedrooms garden view HB 91,60 109,00 142,80 210,80 230,70 149,60
Deluxe suite with two bedrooms sea view HB 114,60 142,70 200,10 304,90 333,50 197,00

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 60% попуст
 • Четврт возрасен во фамилијарна соба 60% попуст
 • Едно дете до 13.99-БЕСПЛАТНО
 • Второ дете 2-13.99 – 80% попуст
 • Во Delux Suite до 3 деца до 13.99 БЕСПЛАТНО
 • Доплата за FB возрасен 15.40еур; деца до 13.99- 8.80 еур
 • Доплата за UAI возрасен 23.10еурдеца до 13.99- 14.30 еур

 

 

2.AMMON ZEUS HOTEL 4* – Калитеа

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 11.99-БЕСПЛАТНО

10% попуст за резервации направени до 31/05/2019

Важи за престој 16/06-28/06; 07/07-06/09

Тип на соба Услуга 25.04-23.05 & 21.09-14.10минимум 3 ноќи 24.05-17.06 минимум 3 ноќи 18.06-09.07 минимум 5 ноќи 10.07-24.07 & 16.08-29.08 минимум 5 ноќи 25.07-15.08 минимум 7 ноќи 30.08-20.09 минимум 5 ноќи
Premium deluxe double room with sea view HB 68,50 90,10 123,90 162,70 177,90 122,00
Deluxe double room with garden view HB 54,00 70,40 97,10 127,10 139,80 95,30
Deluxe double room with sea view HB 59,70 78,10 107,40 141,70 155,00 106,20
Premium deluxe suite two bedrooms with sea view HB 118,40 155,50 213,80 280,20 306,60 209,90
Premium deluxe double room with garden view HB 62,80 82,50 113,70 148,00 162,70 111,10

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 50% попуст
 • Трет и четврт возрасен во Premium deluxe suite – БЕСПЛАТНО
 • Едно дете до 11.99-БЕСПЛАТНО
 • Второ дете во Premium deluxe suite – БЕСПЛАТНО

 

 

3.THEOXENIA HOTEL 4*– Уранополис

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 13.99-БЕСПЛАТНО

25% попуст за резервации направени до 03/06/2019

Важи за престој 08/06-30/06

20% попуст за резервации направени до 03/06/2019

Важи за престој 11/07-14/10

Тип на соба Услуга 25.04-23.05 минимум 3 ноќи 24.05-17.06 минимум 3 ноќи 18.06-09.07 минимум 5 ноќи 10.07-24.07 & 16.08-29.08 минимум 5 ноќи 25.07-15.08 минимум 7 ноќи 30.08-20.09 минимум 5 ноќи 21.09-14.10 минимум 5 ноќи
Economy double room HB PLUS 33,00 41,30 57,10 69,90 75,60 55,90 33,60
Double room (2-3) with garden view HB PLUS 38,10 46,30 62,80 76,90 83,20 62,80 39,30
Maisonette HB PLUS 64,70 75,00 99,70 117,50 127,70 112,40 67,30
Double room with side sea view HB PLUS 40,60 49,60 66,00 80,00 87,00 67,30 41,90
Double room (2-4) with garden view HB PLUS 45,00 53,20 71,20 87,00 94,70 72,40 46,30
Family duplex with pool view (ex. loft) HB PLUS 59,70 69,30 91,40 111,90 121,20 105,40 61,60

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 60% попуст
 • Едно дете до 13.99-БЕСПЛАТНО
 • Второ дете 80% попуст
 • Трето и четврто дете во Maisonette и Family duplex – 80% попуст
 • Четврти и петти возрасен Maisonette и Family duplex – 60% попуст
 • Трет возрасен во Maisonette и Family duplex – БЕСПЛАТНО
 • Доплата за FB PLUS возрасен 12.10еур; деца до 13.99- 7.70 еур
 • Доплата за AI возрасен 18.70еурдеца до 13.99- 11 еур

 

 

4.POSSIDI PARADISE 4*–  Посиди

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 13.99- БЕСПЛАТНО

Услуга – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

10% попуст за резервации направени до 03/06/2019

Важи за престој од 10/07-14/10

Тип на соба Услуга 25.04-23.05 минимум 3 ноќи 24.05-17.06 минимум 3 ноќи 18.06-09.07 минимум 4 ноќи 10.07-24.07 & 16.08-29.08 минимум 5 ноќи 25.07-15.08 минимум 7 ноќи 30.08-20.09 минимум 5 ноќи 21.09-14.10 минимум 5 ноќи
Double room with garden view HB PLUS 41,90 45,80 60,90 76,90 83,80 57,80 36,20
Double room with pool view HB PLUS 44,40 48,80 64,70 80,70 88,20 61,60 40,60
Family room with one bedroom garden view HB PLUS 62,80 65,50 84,40 101,00 110,60 81,30 56,50
Double room with sea view HB PLUS 48,80 53,20 69,30 85,10 92,70 66,00 43,10
Economy double room HB PLUS 34,30 37,40 51,40 65,50 71,20 48,30 31,10
Economy family room HB PLUS 48,80 53,20 63,60 75,60 82,50 60,30 45,00
Superior double room with garden view HB PLUS 48,80 53,20 71,20 88,90 97,10 68,00 42,60
Family suite two bedrooms with sea view HB PLUS 75,60 78,10 102,90 121,20 132,80 99,70 67,30
Junior suite with one bedroom garden view HB PLUS 64,70 68,00 88,20 108,00 118,10 85,10 59,70

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 60% попуст
 • Едно дете до 13.99-БЕСПЛАТНО
 • Второ дете 80% попуст
 • Трето дете во Family room 80% попуст
 • Четврти возрасен Family room – 60% попуст
 • Трет возрасен во Family & Junior suite  – БЕСПЛАТНО
 • Доплата за FB PLUS возрасен 12.10еур; деца до 13.99- 7.70 еур
 • Доплата за AI возрасен 18.70еурдеца до 13.99- 11 еур

 

 

5.KRIOPIGI HOTEL 4*– Криопиги

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Дете до 5.99 – БЕСПЛАТНО

Услуга – ПОЛУПАНСИОН

20% попуст за резервации до 25/05/2019

Важи за престој  01/06-31/07; 10/08-18/10

 

Тип на соба Услуга 30.04-17.05 & 4-18.10 минимум 3 ноќи 18.05-21.06 & 21.09-03.10 минимум 3 ноќи 22.06-12.07 & 24.08-20.09 минимум 3 ноќи 13.07-23.08 минимум 3 ноќи
Superior double room with land view HB 36,60 49,20 57,20 67,50
Double room with land view HB 34,30 45,80 54,90 64,00
Superior double room with bunk bed land view HB 59,50 68,10 82,40 92,60
Executive double room with land view HB 38,90 51,50 60,60 минимум 5 ноќи 71,00 минимум 5 ноќи
Junior suite with sea view HB 94,90 113,30 136,70 160,70
Executive family room with land view HB 74,40 85,30 103,00 115,50

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 30% попуст
 • Дете до 5.99 -БЕСПЛАТНО
 • Дете од 6-11,99 плаќа 11.40 еур на ден
 • Во Superior double room две деца до 11.99 -БЕСПЛАТНО
 • Доплата за AI возрасен 17.60 еур деца од 6- 11.99- 6.60 еур

 

 

6.POTIDEA PALACE 4*–  Неа Потидеа

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 11.99- БЕСПЛАТНО

Услуга – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

20% попуст за резервации направени до 15/05/2019

Важи за престој од 15/06-30/06; 13/07-16/09

5 % попуст за резервации направени до 15/05/2019

Важи за престој од 01/07-12/07;

Тип на соба Услуга 30.04-24.05 & 01-13.10 минимум 2 ноќи 25.05-14.06 & 17-30.09 минимум 5 ноќи 15.06-12.07 & 24.08-16.09 минимум 5 ноќи 13.07-23.08 минимум 5 ноќи
Economy double room UAI 85,10 106,20 148,10 171,40
Deluxe double room UAI 93,30 116,60 160,90 185,40
Deluxe double room with sea view UAI 102,60 129,50 177,20 204,10
Deluxe family room UAI 115,40 142,20 197,00 241,30
Junior suite UAI 131,80 159,70 214,50 257,70
Suite UAI 141,10 173,70 240,20 290,30
Suite with sea view UAI 155,10 190,10 263,60 317,10
Presidential suite UAI 302,00 382,50 527,00 656,50
Superior double room UAI 100,30 124,70 172,60 198,20

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 50% попуст
 • Прво дете до 11.99 -БЕСПЛАТНО
 • Второ дете до 11.99 во Delux Family room & Junior Suite – 50% попуст
 • Трето дете дете до 11.99 во Suite БЕСПЛАТНО

 

 

7. TROPICAL HOTEL 4*– Ханиоти

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Дете до 5.99 -БЕСПЛАТНО

Услуга – ПОЛУПАНСИОН

10% попуст за резервации направени до 31/05/2019 за цела сезона

Тип на соба Услуга 01.06-06.06 минимум 4 ноќи 07 – 17.06 & 13-28.09 минимум 5 ноќи 18.06-11.07 & 01-12.09 минимум 7 ноќи 12.07-31.08 минимум 7 ноќи
Superior double room HB 29,70 38,50 46,20 60,50
Maisonette HB 33,00 42,90 56,10 67,10
Deluxe double room HB 28,60 41,80 50,60 64,90
Deluxe double room with extra bed HB 28,60 41,80 50,60 64,90
Superior double room with bunk bed HB 27,00 40,20 49,00 63,30

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 30% попуст
 • Дете до 5.99 -БЕСПЛАТНО
 • Дете од 6-11,99 – 60% попуст
 • Дете 12- 17.88 – 40% попуст
 • Доплата за AI возрасен 16.50 еур, деца од 6- 11.99- 9.90 еур, деца 12- 13.20еур

 

 

8.DOLPHIN BEACH HOTEL 3*– Посиди

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 13.99- БЕСПЛАТНО

Услуга – ПОЛУПАНСИОН

20% попуст за резервации направени до 03/06/2019

Важи за престој до 31/05; 23/07-01/09; 08/09-14.10

10% попуст за резервации направени до 03/06/2019

Важи за престој од  18/06-25/06; 08/07-14/07

HB = UAI за резервации до 03.06, за престој до 31/05 или од 21/09-14/10

Тип на соба Услуга 25.04-23.05 & 01-13.10 минимум 3 ноќи 24.05-17.06 минимум 3 ноќи 18.06-09.07 минимум 4 ноќи 10 – 24.07 & 18-29.08 минимум 5 ноќи 25.07-15.08 минимум 7 ноќи 30.08-20.09 минимум 5 ноќи 21.09-14.10 минимум 5 ноќи
Double room with garden view HB 30,50 33,00 48,80 62,30 68,50 47,00 26,60
Double room with sea view HB 38,20 40,60 57,10 72,40 79,40 55,90 33,00
Superior double with garden view HB 36,90 40,00 60,30 75,60 82,50 56,40 33,60
Superior double with side sea view HB 40,60 43,90 63,60 78,10 86,40 59,70 37,40
Family room one bedroom with garden view HB 43,90 47,00 69,30 85,10 93,40 63,60 40,60
Family room one bedroom with sea view HB 47,50 51,40 76,90 92,70 101,00 71,20 44,40

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 60% попуст
 • Прво дете до 13.99 -БЕСПЛАТНО
 • Второ дете до 13,99 – 80% попуст
 • Во Family room – Четвртти возрасен и трето дете до 13.99год. 60% попуст
 • Доплата за FB возрасен 11еур, бебе до 1.99 БЕСПЛАТНО, дете од 2-13.99 плаќа 6.60еур
 • Доплата за AI возрасен 17.60 еур, бебе до 1.99 БЕСПЛАТНО, дете од 2-13.99 плаќа 9.90еур

 

 

9.PORT MARINA 3*– Пефкохори

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 13.99- БЕСПЛАТНО

Услуга – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

20% попуст за резервации направени до 03/06/2019

Важи за престој до 31/05;  09/07-29/08; 06/09-23/09; 29/09-14/10

10% попуст за резервации направени до 03/06/2019

Важи за престој од 16/06-01/07

HB = UAI за резервации до 03.06, за престој до 31/05 или од 21/09-14/10

Тип на соба Услуга 25.04-23.05 минимум 3 ноќи 24.05-17.06 минимум 3 ноќи 18.06-09.07 минимум 4 ноќи 10 – 24.07 & 16 – 29.08 минимум 5 ноќи 25.07-15.08 минимум 7 ноќи 30.08-20.09 минимум 5 ноќи 21.09-14.10 минимум 5 ноќи
Double room with garden view HBPLUS 28,60 31,70 47,50 60,90 66,70 45,00 26,60
Double room with sea view HBPLUS 29,80 33,00 49,60 62,80 68,50 46,30 27,80
Superior double room with garden view HBPLUS 35,50 38,70 61,60 74,30 80,00 54,60 30,50
Superior double room with sea view HBPLUS 38,10 41,30 64,70 75,60 83,80 58,40 33,00
Family room one bedroom with sea view HBPLUS 46,40 49,60 73,70 87,70 96,60 69,30 38,20
Family room one bedroom with pool view HBPLUS 43,10 47,00 70,40 85,70 92,70 65,50 35,50

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен 60% попуст
 • Прво дете до 13.99 -БЕСПЛАТНО
 • Второ дете до 13,99 – 80% попуст
 • Во Family room – Четвртти возрасен 60% попуст
 • Доплата за FB PLUS возрасен 11еур, бебе до 1.99 БЕСПЛАТНО, дете од 2-13.99 плаќа 6.60еур
 • Доплата за AI PLUS возрасен 17.60 еур, бебе до 1.99 БЕСПЛАТНО, дете од 2-13.99 плаќа 11еур

 

 

10.GRAND VICTORIA 2*– Ханиоти

(Кликнете на името на хотелот да ја посетите официјалната страна на хотелот)

Едно дете до 11.99- БЕСПЛАТНО

Услуга – ПОЛУПАНСИОН

15% попуст за резервации направени до 31/05/2019 за цела сезона

Тип на соба Услуга 25.04-31.05 & 01- 15.10 минимум 5 ноќи 01-15.06 & 24-30.09 минимум 5 ноќи 16 – 30.06 & 16-23.09 минимум 5 ноќи 01 – 31.07 минимум 5 ноќи 01 – 31.08 минимум 5 ноќи 01 – 15.09 минимум 5 ноќи
Economy double room PRHB 28,90 38,90 44,40 51,20 61,20 48,80
Double room PRHB 33,30 43,30 50,10 55,60 66,70 53,40
Maisonette PRHB 57,80 74,50 84,50 95,00 113,90 90,50
Single room PRHB 56,70 73,40 83,40 94,50 111,10 91,10
Economy single room PRHB 51,20 66,70 76,70 86,70 103,30 82,20
Superior family room PRHB 57,80 74,50 84,50 95,00 113,90 90,50

Цената се однесува од ноќ по лице.

Попусти и доплати:

 • Трет возрасен  во Economy room плаќа 20еур на ден, во Double room 23.30еур на ден, во Maisonette и во Superior 27,80еур на ден
 • Прво дете до 11.99 -БЕСПЛАТНО
 • Второ дете до 11,99 во Economy room 14.40 еур на ден , во Double room 16.70еур на ден, во Maisonette и во Superior  БЕСПЛАТНО.
 • Трето дете во Maisonette БЕСПЛАТНО.
 • Во Maisonette и во Superior – Четвртти возрасен плаќа 27.80еур на ден
 • Доплата за AI возрасен 13.30 еур, бебе до 1.99 БЕСПЛАТНО, дете од 2-11.99 плаќа 6.70 еур на ден.
Facebook35k
Instagram3k