SHERATON MIRAMAR RESORT 5 *- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ЕЛ ГУНА

Уникатен хотел распространет на голем број на острови кој меѓусебно се поврзани со кристални лагуни.Хотелот има сопствена песочна плажа со лежалки и чадори за сонце.Собите се климатизирани со купатило, мини бар, сеф, телефон, Wi-Fi интернет.Во состав на хотело има 18 терени за голф, Спа и фитнес центар,  базени за возрасни и деца, ресторани и барови, салон за убавина, спортови на вода.

SHERATON MIRAMAR RESORT 5 *

Уникатен хотел распространет на голем број на острови кој меѓусебно се поврзани со кристални лагуни.

Хотелот има сопствена песочна плажа со лежалки и чадори за сонце.

Собите се климатизирани со купатило, мини бар, сеф, телефон, Wi-Fi интернет.

Во состав на хотело има 18 терени за голф, Спа и фитнес центар,  базени за возрасни и деца, ресторани и барови, салон за убавина, спортови на вода.

 

Услуга: All Inclusive

All Inclusive 
Термин од: 6/12/19 6/19/19 6/26/19 7/3/19 7/10/19 7/17/19 7/24/19 7/31/19 8/7/19 8/14/19 8/21/19 8/28/19 9/4/19
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 650 650 650 650 650 650 650 650 650 650 650 650 650
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 427 427 427 427 427 427 427 427 427 427 427 427 427
Еднокреветна соба 875 875 875 875 875 875 875 875 875 875 875 875 875
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540
Трет возрасен 637 637 637 637 637 637 637 637 637 637 637 637 637
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
BEACH FRONT ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 760 760 760 760 760 760 760 760 760 760 760 760 760
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 482 482 482 482 482 482 482 482 482 482 482 482 482
Еднокреветна соба 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039 1,039
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 622 622 622 622 622 622 622 622 622 622 622 622 622
Трет возрасен 747 747 747 747 747 747 747 747 747 747 747 747 747
Прво дете од 2- 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
FAMILY ROOM
Цена по лице во двокреветна соба 832 832 832 832 832 832 832 832 832 832 832 832 832
Прво дете од 2-13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Второ дете од 7-13.99 519 519 519 519 519 519 519 519 519 519 519 519 519
Трет возрасен 820 820 820 820 820 820 820 820 820 820 820 820 820
Прво дете од 2- 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Facebook35k
Instagram3k