SERENITY MAKADI BEACH 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот комплекс кој е изграден во 2006 година се наоѓа на западниот брег на Црвеното море со приватната плажа која е долга 320 метри. Опкружен е со прекрасна градина, преку која може да се види и ужива во убавините на тиркизното море. Хотелот има шест ресторани и пет барови, шест отворени базени со вкупна површина од 4000м2, еден базен има џакузи, а два се со морска вода.

SERENITY MAKADI BEACH 5*

Хотелот комплекс кој е изграден во 2006 година се наоѓа на западниот брег на Црвеното море со приватната плажа која е долга 320 метри. Опкружен е со прекрасна градина, преку која може да се види и ужива во убавините на тиркизното море. Хотелот има шест ресторани и пет барови, шест отворени базени со вкупна површина од 4000м2, еден базен има џакузи, а два се со морска вода. Гостите секојдневно може да уживаат покрај базените и да се разладуваат со освежителен коктел, но исто така имаат можност да ги користат сите содржини кои ги нуди хотелот: продавници, фризерски салон, сауна, парна бања, масажи, теретана, интернет кафе, аеробик, аквабик, одбојка на плажа, пикадо, пинг понг.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 554 € 554 € 565 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 597 € 554 € 554 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 718 € 718 € 734 € 816 € 816 € 816 € 816 € 816 € 816 € 816 € 816 € 783 € 718 € 718 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 468 € 468 € 476 € 517 € 517 € 517 € 517 € 517 € 517 € 517 € 517 € 501 € 468 € 468 €
Трет возрасен 534 € 534 € 545 € 599 € 599 € 599 € 599 € 599 € 599 € 599 € 599 € 578 € 534 € 534 €
Прво дете од 2-6.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Прво дете од 7-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
PREMIUM ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 586 € 586 € 597 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 630 € 586 € 586 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 770 € 770 € 787 € 869 € 869 € 869 € 869 € 869 € 869 € 869 € 869 € 836 € 770 € 770 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 494 € 494 € 503 € 544 € 544 € 544 € 544 € 544 € 544 € 544 € 544 € 527 € 494 € 494 €
Трет возрасен 567 € 567 € 578 € 632 € 632 € 632 € 632 € 632 € 632 € 632 € 632 € 610 € 567 € 567 €
Прво дете од 2-6.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Прво дете од 7-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
DELUXE ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 619 € 619 € 630 € 685 € 685 € 685 € 685 € 685 € 685 € 685 € 685 € 663 € 619 € 619 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 816 € 816 € 833 € 915 € 915 € 915 € 915 € 915 € 915 € 915 € 915 € 882 € 816 € 816 €
Прво дете од 2-6.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 517 € 517 € 526 € 567 € 567 € 567 € 567 € 567 € 567 € 567 € 567 € 550 € 517 € 517 €
Трет возрасен 600 € 600 € 610 € 665 € 665 € 665 € 665 € 665 € 665 € 665 € 665 € 643 € 600 € 600 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
FAMILY DBL ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 652 € 652 € 663 € 718 € 718 € 718 € 718 € 718 € 718 € 718 € 718 € 696 € 652 € 652 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 435 € 435 € 441 € 468 € 468 € 468 € 468 € 468 € 468 € 468 € 468 € 457 € 435 € 435 €
Трет возрасен 632 € 632 € 643 € 698 € 698 € 698 € 698 € 698 € 698 € 698 € 698 € 676 € 632 € 632 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €