SERENITY FUN CITY 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот Serenity Fun City се наоѓа во областа Makadi Bay. Од аеродромот е оддалечен 36 километри. Гостите на хотелот ја користат плажата од хотелот Serenity Makadi Beach, која се наоѓа на 350 метри и до која е организиран бесплатен превоз. Сите соби се доста пространи, со луксузен мебел. Гостите на хотелот може да уживаат во вкусната храна на главниот ресторан, ресторанот покрај aqua паркот, кафе бар со тераса и прекрасен поглед на море кафе бар покрај базенот, тир a la carte ресторани, дискотека.

SERENITY FUN CITY 5*

Хотелот Serenity Fun City се наоѓа во областа Makadi Bay. Од аеродромот е оддалечен 36 километри. Гостите на хотелот ја користат плажата од хотелот Serenity Makadi Beach, која се наоѓа на 350 метри и до која е организиран бесплатен превоз. Сите соби се доста пространи, со луксузен мебел. Гостите на хотелот може да уживаат во вкусната храна на главниот ресторан, ресторанот покрај aqua паркот, кафе бар со тераса и прекрасен поглед на море кафе бар покрај базенот, тир a la carte ресторани, дискотека. За љубителите на активен одмор и спортски активности хотелот овозможува користење на aqua парк богат со тобогани, базени, базен со брановим теретана, сауна, парна бања, два тениски терени, соби за масажа, спортови на вода. За најмалите има организирани анимации, детски клуб, тобогани, разни игри, а детското игралиште се наоѓа на плажата на хотелот Serenity Makadi Beach. Исто така хотелот има продавници за сувенири, златара, менувачница и банкомат.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STANDARD ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 540 € 540 € 554 € 606 € 606 € 606 € 606 € 606 € 606 € 606 € 606 € 584 € 540 € 540 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 698 € 698 € 714 € 797 € 797 € 797 € 797 € 797 € 797 € 797 € 797 € 764 € 698 € 698 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 458 € 458 € 466 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 508 € 491 € 458 € 458 €
Трет возрасен 520 € 520 € 532 € 586 € 586 € 586 € 586 € 586 € 586 € 586 € 586 € 565 € 520 € 520 €
PREMIUM ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 573 € 573 € 584 € 639 € 639 € 639 € 639 € 639 € 639 € 639 € 639 € 617 € 573 € 573 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 751 € 751 € 767 € 849 € 849 € 849 € 849 € 849 € 849 € 849 € 849 € 764 € 751 € 751 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 485 € 485 € 493 € 534 € 534 € 534 € 534 € 534 € 534 € 534 € 534 € 491 € 485 € 485 €
Трет возрасен 554 € 554 € 564 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 619 € 597 € 554 € 554 €
DELUXE ROOM 2+1
Цена по лице во двокреветна соба 606 € 606 € 617 € 672 € 672 € 672 € 672 € 672 € 672 € 672 € 672 € 650 € 606 € 606 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Еднокреветна соба 797 € 797 € 813 € 895 € 895 € 895 € 895 € 895 € 895 € 895 € 895 € 862 € 797 € 797 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Трет возрасен 586 € 586 € 597 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 652 € 630 € 586 € 586 €
FAMILY DBL ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 659 € 659 € 670 € 724 € 724 € 724 € 724 € 724 € 724 € 724 € 724 € 702 € 659 € 659 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 439 € 439 € 444 € 471 € 471 € 471 € 471 € 471 € 471 € 471 € 471 € 460 € 439 € 439 €
Трет возрасен 639 € 639 € 650 € 705 € 705 € 705 € 705 € 705 € 705 € 705 € 705 € 683 € 639 € 639 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €