ПРОМОЦИИ ЗА СЕПТЕМВРИ!!

СПЕЦИЈАЛНИ ПРОМОЦИИ ЗА ЛЕТО ВО ГРЦИЈА! ПОБРЗАЈТЕ И РЕЗЕРВИРАЈТЕ НА 071/451-633

ХАЛКИДИКИ

Термин – 21.09.2019 (7 ноќевања)

ТОП ЦЕНА за последните апартмани

1/4  дуплекс апартман Калитеа  вила Клеопатра – 69 € по лице со вклучен превоз, 3то и 4то лице по 35 евра само превоз, ако користат

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/3  студио Калитеа  вила Атлантик – 49 € по лице со вклучен превоз

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/2+2  студио Калитеа  вила Оскар – 49 € по лице со вклучен превоз

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/4 апартман  Ханиоти  вила Софија – 89 € по лице со вклучен превоз, 3то и 4то лице по 35 евра само превоз, ако користат

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/4 апартман  Марта  вила Софија – 89 € по лице со вклучен превоз, 3то и 4то лице по 35 евра само превоз, ако користат

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/3 студио(ниско приземје)  Пефкохори  вила Таласа – 69 € по лице со вклучен превоз

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/4 апартман  Пефкохори  вила Партенис – 89 € по лице со вклучен превоз, 3то и 4то лице по 35 евра само превоз, ако користат

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

Пефкохори  вила Посејдон 1/3 студио – 69 € , 1/5 апп – 89 € по лице со вклучен превоз, 3то и 4то лице по 35 евра само превоз ако користат

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/3 апартман  Полихроно вила Фулис – 69 € по лице со вклучен превоз, 3то и 4то лице по 35 евра само превоз, ако користат

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/4 апартман  Полихроно вила Панос – 120 €  наем за 7 ноќи

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

1/5 апартман  Полихроно вила Анастасија – 130 €  наем за 7 ноќи

ИНФО НА 071/451-633

1/4 студио  Никити вила Никити Беј –  80 € по лице со вклучен превоз, 3то и 4то лице по 35 евра само превоз, ако користат. Или 120 € за наем

Вилата погледнете ја на овој ЛИНК

ИНФО НА 071/451-633

====================

 КРФ

Термин – 21.09.2019 (7 ноќевања)

7 ноќевања со превоз – 99 €   по лице

ИНФО НА 071/451-633

====================

ЈОНСКИ БРЕГ – ЛЕФКАДА, ПАРГА И ВРАХОС

Термин – 21.09.2019 (7 ноќевања)

7 ноќевања со превоз – 69 €   по лице

ИНФО НА 071/451-633

Лефкада  погледнете вили  на овој ЛИНК

Парга  погледнете вили  на овој ЛИНК

Врахос  погледнете вили  на овој ЛИНК

====================