SENTIDO MAMLOUK PALACE RESORT 5*- ХОТЕЛИ – ЕГИПЕТ – ХУРГАДА

Хотелот се наоѓа во јужниот дел на градот, оддалечен 13км од центарот на градот и 10км од аеродромот во Хургада. Во близина на хотелот се наоѓа трговскиот центар Senzo mall. Хотелот има своја приватна плажа и два големи базени кои се опкружени со убаво уредена градина.

SENTIDO MAMLOUK PALACE RESORT 5*

Хотелот се наоѓа во јужниот дел на градот, оддалечен 13км од центарот на градот и 10км од аеродромот во Хургада. Во близина на хотелот се наоѓа трговскиот центар Senzo mall. Хотелот има своја приватна плажа и два големи базени кои се опкружени со убаво уредена градина.

Сите соби се уредени во ведри бои и со големи прозори кои се отвараат кон балконот. Собите располагаат со сопствено купатило, клима сателитска ТВ и дел за седење.

На гостите на располагање им се 3 различни ресторани, 4 бара и еден ориентален бар. Хотелот исто така располага и со две тениски игралишта, фитнес и Спа центар. На своите гости им нуди различни спортски активности, вклучувајки одбојка на плажа и едрење.

Услуга: All Inclusive

Редовен ценовник

All Inclusive
Термин од: 12.06.2019 19.06.2019 26.06.2019 03.07.2019 10.07.2019 17.07.2019 24.07.2019 31.07.2019 07.08.2019 14.08.2019 21.08.2019 28.08.2019 04.09.2019 11.09.2019
Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
STD GARDEN /POOL VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 626 € 626 € 632 € 665 € 665 € 665 € 665 € 687 € 691 € 691 € 691 € 683 € 665 € 665 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 422 € 422 € 425 € 442 € 442 € 442 € 442 € 453 € 455 € 455 € 455 € 451 € 442 € 442 €
Еднокреветна соба 829 € 829 € 839 € 888 € 888 € 888 € 888 € 921 € 928 € 928 € 928 € 915 € 888 € 888 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 524 € 524 € 529 € 553 € 553 € 553 € 553 € 570 € 573 € 573 € 573 € 567 € 553 € 553 €
Трет возрасен 606 € 606 € 613 € 645 € 645 € 645 € 645 € 667 € 672 € 672 € 672 € 663 € 645 € 645 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
STD SEA VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 711 € 711 € 718 € 751 € 751 € 751 € 751 € 772 € 777 € 777 € 777 € 768 € 751 € 751 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 465 € 465 € 468 € 485 € 485 € 485 € 485 € 495 € 498 € 498 € 498 € 493 € 485 € 485 €
Еднокреветна соба 954 € 954 € 964 € 1013 € 1013 € 1013 € 1013 € 1046 € 1053 € 1053 € 1053 € 1040 € 1013 € 1013 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 586 € 586 € 591 € 616 € 616 € 616 € 616 € 632 € 636 € 636 € 636 € 629 € 616 € 616 €
Трет возрасен 691 € 691 € 698 € 731 € 731 € 731 € 731 € 753 € 757 € 757 € 757 € 748 € 731 € 731 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
MEGA FAMILY POOL VIEW ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 744 € 744 € 751 € 783 € 783 € 783 € 783 € 805 € 810 € 810 € 810 € 801 € 783 € 783 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 481 € 481 € 485 € 501 € 501 € 501 € 501 € 512 € 514 € 514 € 514 € 510 € 501 € 501 €
Трет возрасен 724 € 724 € 731 € 764 € 764 € 764 € 764 € 786 € 790 € 790 € 790 € 781 € 784 € 784 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
MEGA FAMILY GARDEN ROOM 2+2
Цена по лице во двокреветна соба 724 € 724 € 731 € 764 € 764 € 764 € 764 € 786 € 790 € 790 € 790 € 781 € 764 € 764 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €
Второ дете од 7-13.99 471 € 471 € 475 € 491 € 491 € 491 € 491 € 502 € 504 € 504 € 504 € 500 € 491 € 491 €
Трет возрасен 705 € 705 € 711 € 744 € 744 € 744 € 744 € 766 € 770 € 770 € 770 € 762 € 744 € 744 €
Прво дете од 2-13.99 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 € 219 €

 

Facebook35k
Instagram3k